„Lauka kool jäi mulle kohe silma sealsete inimeste hooliva suhtumise ja rohke kohaliku tooraine kasutamise poolest ning selle põhjal sai ka langetatud valik, missugust kooli sel aastal toetada. Lauka koolis pakutava lõunasöögi kui ka köögi juhataja Aimi kohta, kellega koos said valitud ka uued seadmed söökla kööki, oskan vaid kiidusõnu öelda," sõnas turniiri peakorraldaja Peeter Pihel. „Sooviksin tänada kõiki turniiril osalejaid, fänne ning loomulikult sponsoreid ilma kelleta ei oleks võimalik juba kolmandat aastat seda turniiri edukalt läbi viia ning maapiirkondade koolisööklaid seadmetega toetada," lisas Pihel.

Lauka põhikooli direktori Märt Rannasti sõnul on selline ettevõtmine väga tänuväärne ja positiivne ning kooli sööklale suureks abiks. „Suured tänud Chefs Cup'ile, kõikidele toetajatele ning tippkokkadele, kes turniirist osa võtsid," lisas Rannast.

„Tegu on suurepärase ettevõtmisega ning meil on äärmisel hea meel toetada üritust, mille eesmärk on edendada nii Eesti kokanduse tippkultuuri kui ka väikeste koolisööklate arengut," sõnas turniiri toetaja Electrolux Eesti juht Andres Kesker.


Tänavu juba kolmandat korda toimunud heategevuslikul tippkokkade jalgpalliturniiril osales kokku 15 võistkonda nii Eestist kui ka välismaalt. Turniiri Chefs Cup 2013 võitis Swissoteli restoran Horisont. Eelnevatel aastatel Chefs Cup kogunud toetust Rosma ja Kihnu koolidele.


Chefs Cup on heategevuslik võistlus, mille eesmärk on tuua jalgpallimurule kokku parimate restoranide esindajad, et selgitada välja Eesti restoranide jalgpallimeister ning üheskoos aidata paremaks muuta järjekordse Eesti koolisöökla seadmete parki. Sel korral juba kolmandat aastat toimunud Eesti tipprestoranide jalgpalliturniiri Chefs Cup toetab Electrolux Eesti, Dunkri Kaubanduse AS, Liivimaa Lihaveis, Amedei, Gourmet Coffee.