Tore oli tõdeda, et meie väike maavillane ettevõtmine on kauaoodatud sündmuseks ka pealinlastele ja kaugemalt nurga inimestele. Sellel aastal saabus osavõtjaid Lauknalt, Tallinnast, Sipast, Raplast, Märjamaalt, Maidlast, Laagrist ja Kullamaalt.

Oma vanusegrupi parimad jooksjad 1,3 km distantsil olid Elle Valtu, Margus Valtu, Robin Romeo Roost, Egle Pärmik, Kaur Ülejõe, Kadi Vahtmeister, Mario Kuum ja Marleen Kuusk. Rajarekordit uuendas ainukesena 1,3 km distantsil 6-8aastaste vanusegrupis Egle Pärmik ajaga 6,20.

Erilist põnevust pakkus nagu alati mõõduvõtmine 8 km jooksus. Seekord saavutasid esikohad vanuseklassiti Elar Valtu Märjamaalt, Kaidi Haapsal, Riho Ment ja Kaja Vals Tallinnast.

Tänavune noorim osaleja oli üks aasta ja kolm kuud vana Laureen Paunmaa Märjamaalt ja suurima perekoosseisuga osales perekond Haapsal Tallinnast.

Üritust aitasid läbi viia: Andero Aruksaar, Rasmus Veerva, Markus Aavekukk, Andre Naaris, Edith Alasi, Üllar Aruksaar, Väino Vilumaa, Helje Saarpuu ja Aivar Kaljuste.

Auhionnafondi toetas SA Loodna Vabaajakeskus kaudu Märjamaa Vallavalitsus.

Aitäh ja kohtumiseni järgmisel Sügisjooksul!