Tänu Leader-toetusprogrammile olid pere pisemate päralt tasuta batuudid, millel võis hüpata nii palju, kuni soovi ja jõudu jätkus. Lisaks mängis lastega ajaviitemänge Jänku-Juss.

Päeva tegi magusaks ilmastikukindla küpsetise võistlus. Žürii hinnangul vääris esimest kohta Christine Alus murelikoogiga ja publiku lemmikuks sai Moonika Lustuse banaani-tiramisu kook. Rammumehe võistlus tõi lõbusat ajaviidet nii naistele kui meestele, sest auhinnaks oli õlut nii palju, kui seljas olevatesse riietesse toppides ära jõuad viia.

Meestest osutus võitjaks Kristjan Saat ja naistest Anette Kasepõld. Korraldajate eriline tänu kuulub tublidele noortele: Evita- Lauren Veikile, Kristin Antsmäele, Anna-Ly Ruusmaale, Kristin Kahule, Katrin Mägedile, Liis Leedole, Anna-Marie Mäeotsale, Timothy Sulale ja Madis Vatmannile, kes pikast päevast hoolimata olid väga tublid abilised.

Laulasmaa laadal on kauplejad alati rahule jäänud, sest ostjaid on olnud piisavalt. Seetõttu lubasid nii müüjad kui külastajad siia kaunisse paika aasta pärast tagasi tulla. See lubab loota, et suvelaat leiab oodatud sündmusena aastateks koha Laulasmaa suves.

Laat sai teoks tänu kohalike ettevõtlike elanike ja Laulasmaa Spordiklubi korraldusele. Laada korraaldamist toetasid Leader/ PRIA ja Keila vald. Võistluste auhinnafondi panustajad olid seekord Laheotsa, Euro Oil, Niitvälja Golf, Orifl ame, Kõltsu mõis, Infl ows OÜ ja Laulasmaa SPA.

Kohtumiseni uuel aastal!