Hommikune aeg möödus vahvate lasteaialaste seltsis. Kohal olid lauljad Klooga lasteaiast, Laulasmaa Kooli lasteaiast, Lehola Kooli Karjaküla filiaali Mesimummu rühmast, Sille Krooni laulustuudiost ja Lehola Kooli lasteaiast.

Lauldi kodust, kevadest, nootidest ja ka krokodillist. Kuigi kohti ei jagatud, siis välja oli vaja selgitada edasipääsejad Harjumaa lapse lauluvõistlusele. 3-4-aastastest lastest seekord kedagi edasi ei saadetud, aga 5-7-aastaste laste hulgast pääses edasi Aleksander Kerner, kes saavutas Harjumaa Laululapse lauluvõistlusel oma vanuserühmas poiste seas II koha.

Pärastlõunasel ajal vallutasid saali Keila valla koolide poisid ja tüdrukud. Laulud olid kenasti selgeks õpitud ning kontsert vahva. Kui lasteaialastele on laulupäev üks tore kooslaulmise aeg, siis koolilapsi oli hindamas kolmeliikmeline žürii.

1. klassist viis võidu koju Helis Laasma Sille Krooni laulustuudiost, 2. klassist sai esikoha Andrus Hiiemäe Lehola Koolist, 3.klassi arvestuses tuli võitjaks Laulasmaa Kooli õpilane Jan Erik Soosaar, kes pääses edasi Harjumaa Laululapse lauluvõistluse 8-10-aastaste laste seast. 4.klassi võitjaks sai Sandra Azojan ning 5.klassi õpilastest võitis Alina Trošina. Mõlemad tüdrukud õpivad Klooga Koolis. Alina Trošina pääses edasi võistlema ka Harjumaa Laululapse konkursile.

Välja selgitati ka publiku lemmikud, kelleks olid Eliise Rohelpuu Klooga Kooli 3.klassist ning Ketlyn Pintman ja Janely Šmeiman Lehola koolist. Suur tänu kõikidele osavõtjatele ja õpetajatele. Kohtumiseni järgmisel aastal juba uute lauludega.