Tänavuaastaste investeeringute jaotusel on aluseks valdavalt varasemalt tehtud tööde jätkud. Eelmisel aastal sai paigaldatud ridamisi liiklusmärke ning bussipaviljon Are alevikku. Nende tööde jätkuks sai tellitud bussipeatuse paviljoni paigaldus ka Suigu küla keskmisele platsile. Lähiajal lähevad paigaldamisele veel erinevad suuna- ja teeviidad.

Investeeringute rahast 40 000 eurot läheb teede ehituseks, millega lõpetatakse eelmisel aastal alustatud ehitusi. Probleemseks on saanud kolme asfalteeritud teelõigu olukord (Uus tänav Are alevikus ning Niidu küla keskuses asuvad teed). Kui tahame neid teid sõidetavatena säilitada, tuleb nad sel suvel kindlasti üle pinnata. Parandamist vajavad veel Are alevikus Oja ja Põllu tänavad, kuid nende puhul ootame Keskkonnainvesteeringute Keskuse vastust torutööde finantseerimise kohta. Jaatava vastuse korral remonditakse need tänavad 2014 - 2015.a. korraga ära.

Kruusateedest on plaanis lõpetada Pärivere külas eelmisel aastal alustatud Sepa tee renoveerimine, mille käigus paigaldatakse teele ühe kilomeetri ulatuses uus kruusakate. Lisaks parandatakse katet Võlla külas asuval Paalitsa ringteel ning mõnesaja meetri ulatuses Arude teel, kus kasutame ära Luha lauda lammutamisel tekkivad ehitusjäätmed.

Lähiaastate suuremad tööd saavad kindlasti olema Kurena külas asuva Aadu silla renoveerimine, mille lagunemine on võtnud ohtlikult kiire hoo. Suigu Lasteaia tee vajab kapitaalset remonti ning oma järjekorda ootab Murru külas asuv Laastu tee.

Kindlasti tuleb aasta jooksul ridamisi pisemaid töid, mis jooksvalt päevakorda kerkivad ning mille osas on elanike tähelepanekud alati oodatud.