Esimesed lugejad olid Lehola kooli õpilased ja õpetajad. Tasapisi leidsid pea kõik Lehola küla elanikud tee raamatukokku, sest ütleb ju hiina vanasõnagi - iga kord, kui avad raamatu, õpid paratamatult midagi juurde.

Praegu on lugejaid nimekirjas 264 (neist lapsi 91). Raamatukogu külastusi oli möödunud aastal neli tuhat ja laenutuste arv oli 18 tuhat.

Lehola esimesed raamatud pärinevad Kloogaranna laenupunktist ja neid jagus algul neljale riiulile. Uut kirjandust hakati kohe tellima Harju Maakonnaraamatukogu kaudu. Praegu ollakse väga hästi varustatud uue kirjandusega, kõik külastajad leiavad omale sobivat lugemist.

Tänaseks on kogude suuruseks 13 tuhat teavikut, ajakirju on 22 nimetust.

Alates 2004. a töötab raamatukogus internetipunkt. 2005. a aprillis liitus Lehola Raamatukogu ühtse raamatukogude programmiga ,,Urram", mis võimaldab kiirelt teha koostööd ümbruskonna kogudega.

Aastate jooksul on korraldatud huvitavaid üritusi ja kohtumisi. Lehola külas elav kirjanik Ketlin Priilinn on lugejatega kohtunud kahel korral.

Populaarsed on meie tublidele Lehola kooli õpilastele korraldatud öölugemised, kus õpetaja Aivi Tomsoni abiga on peale lugemise veel meisterdatud Sipsikuid, lavastatud lemmikraamatutest mininäidendeid, millele on valmistatud ise kostüümid ja lavadekoratsioonid.

Õhtul loetakse seni, kui uinutakse. Sellest üritusest on kujunemas tore traditsioon, mida lapsed väga ootavad ja võistlevad terve aasta, kes jõuab rohkem raamatuid läbi lugeda.

Lehola lapsed on oma motoks valinud M. Twaini sõnad: ,,Inimene, kes ei loe häid raamatuid, pole põrmugi parem inimesest, kes ei oska lugeda".

Loodame, et meie raamatukogul on jätkuvalt võimalik arvestada lugejate soovidega ja juhataja Pillel jagub energiat töötada südamega.