5.veebruaril oli kohtumine bioloogi ja looduskaitsja Aleksei Lotmaniga. Külali­ne toetab Eestile omaste looduslike liikide ja elupaikade säilitamist, väike - ja mahe­tootmist, peab oluliseks õiget ja säästlikku energiakasutust. Igal inimesel peab olema võimalik süüa kodumaist ja puhast toitu.

Oleme tutvunud arvuti põhitõdedega. Mõnel oli see päris uus kogemus, mõni os­kas isegi teistele oskusi jagada. Tutvusime oma valla kodulehega, seltsi ja raamatuko­gu blogidega, raamatukogu veebikataloo­giga URRAM, lugesime andmebaasist DEA (Digiteeritud eesti ajalehed) Lääne Elu 1938.aasta 9.detsembril ilmunud artiklit "Raamatu-nädala aktus Liivi koolimajas".

Kevadisel koolivaheajal oli majas siginat-saginat palju. Sai vaadata videofilmi "Mõm­mi ja aabits". Väljas olid H. Männi sulest il­munud raamatud, lugesime ja joonistasime raamatu tegelasi. Sai mängida lauamänge, olla arvutis. Nädal möödus ruttu.

2. aprillil oli kohtumine Lembitu ja Silvi Ta­ranguga. Üritus algas videofilmi "Läänemaa kroonika 1988-1990" vaatamisega. Toimus kultuuriloolise raamatu "Kullamaa kihelkon­na kalmistud" esitlus. Huvi oli suur ja võima­lus oli osta raamat koos autogrammiga.

7. mail algusega 10.00 kutsume piirkon­na külade elanikke talgutele projekti "Tee­me ära" raames. Teeme korda sihitee, pargi ja seltsimaja ümbruse. Pakume talgusuppi.

Kaasa võtta rehad, saed, oksakäärid jne. Talgule saab registreerida www.teemaa­ra.ee Täpsemat infot annab talgujuht In­ge Matteus, tel. 5648 8302. Registreeruda saab ka raamatukogus. Ootame ka seekord rohket osvõttu.