Pärast seda algas kontsert ja publik sai koos kontserdi vaatamisega ka laudadele asetatud maiustusi. Algul Solovjova õnnitles publikut suve alguse puhul ja esitas omaloodud suveluulet.

Meie kontsertide alalised esinejad Angelina ja Oskar Koch, Jevgenia Grigorjeva, Diana Maslova ja kõige väiksem, 6-aastane Aljonuška Koch esitasid laule, lugesid luuletusi ning Diana ja Angelina näitasid publikule uusi estraaditantse, mida olid õppinud Tallinna stuudios Todes. Oskar esitas akordionil palju muusikapalu, nende seas ka omaloodud „Suve valsi". Suurimaid kiiduavaldusi said Angelina ja Jevgenia, kes esitasid muusikalise kompositsiooni „Kuninga ja Andželina duett" ilusates 19. sajandi kostüümides. Neid kutsuti mitu korda tagasi, kuna nad laulsid ja tantsisid nagu ehtsad kuningas ja printsess. Selle numbri mõtlesid nad koos Aleksandra Solovjovaga ise välja. Kontsert kestis üle kahe tunni, kuid keegi ei väsinud ega lahkunud. Paar päeva hiljem sõitsid meie kõige aktiivsemad lapsed-artistid koos Aleksandra Solovjova, Jevgenia Grigorjeva ema ning Angelina vanaemaga Tallinna Noortepäevale. Seal olid nad ühtaegu nii publik kui ka osavõtjad.

Kõigepealt tutvustati kohalviibijatele džässmuusikat. Väga hästi esines džässansambel ja näidati ka slaide džäss-muusikast 20. sajandi algul. Siis tutvustas Tallinna Vene Teatri näitleja Aleksander Ivaškevitš stepptantsu ja kutsus soovijaid seda õppima. Kui kõige julgemad proovisid seda laval tantsida, siis saalis istujad lõid neile takti igasuguste erinevate löökriistadega. Oli huvitav ja lõbus. Lõpuks näitas artist oma õpilastega džässansambli saatel, kuidas tantsitakse tõelist tapdance'i. Teises ruumis õpetati soovijatele igasugust käsitööd.

Noortepäevade külastamine oli mõeldud meie noorte artistide premeerimiseks nende aktiivse töö eest kultuuri edendamisel meie alevikus.

Tahame tänada meie abistamise eest lastevanemaid Ljudmilla ja Gabriel Kochi, Anna Grigorjevat, Maria Afanasjevat ning kohalikku perenaist Selma Kochi, kes eraldas meile ruumid. Tahame eriti tänada Rae vallavalitsust meile osutatud materiaalse abi eest, mille eest saime need üritused edukalt läbi viia.