Äärmiselt hea meel on tõdeda, et pikk töö on kandnud vilja ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus toetab Männimäe tööstusala arendusprojekti ühe miljoni euroga. Sellega rajatakse Reinu tee läbimurre Riia maanteele ja piirkonna ettevõttetaristu. Projekti elluviimine aitab oluliselt kaasa piirkonnas juba tegutsevatele ettevõtetele ja loob võimaluse uutel ettevõtetel sinna asuda. Kõik see tekitab uusi töökohti. Prognooside järgi on oodata umbes 130 uut töökohta.

Kevadise päikese all on kopp maasse löödud ning alustatud lauluväljaku ehitustöödega. Eemaldatud on vana betoonastmestik ja üles on võetud vanad pingid - kõik selleks, et nende asemel saaks kerkida uus, linnale ja maakonnale vääriline lauluväljak. Olen kindel, et keegi ei pea muretsema, kas aasta lõpul saame ikka koos uue kaare all laulda. Nagu ütles ehitustöid tegeva ettevõtte YIT Ehitus Lõuna piirkonna juhataja, siis tööd püsivad graafikus ja lauluväljak valmib õigel ajal.

Juba tõuseb päike kõrgemale ja ilmad lähevad soojemaks. Veel on vara suvepuhkust nautida, sest tööd linnas jätkub. Juuni algul aga saame kõik koos hetkeks puhata ning nautida Sakala keskuse korraldatud hansaöid. Saksa kirjanik Erich Maria Remarque on öelnud, et öösel oled see, kes sa õigupoolest olema peaksid, mitte see, milleks sa oled muutunud. Kohtumiseni hansaöödel!