Roheline rada: NK ja KT noorem vanusegrupp- 8-13 -aastased (kaasa arvatud) NK ja KT raja pikkus ca 13 km;

Punane rada: NK ja KT vanem vanusegrupp- 14-17-aastased (kaasa arvatud) NK ja KT raja pikkus ca 40 km.

Võistkond koosnes neljast liikmest (kapten + 3 liiget) ja lahendada tuli kontrollpunktides erinevaid ülesandeid: meditsiiniülesanne, laskmine õhupüssist, looduse tundmine (jäljed looduses), NK ja KT kirjalik test, orienteerumine, meeskonnatöö ülesanded, luureülesanne, tähelepanuülesanne, jne.

13. mai õhtul kell 18.00 toimus võistluste pidulik avamine, kus oma julgustavad sõnad andis kaasa ka Loksa linnapea Värner Lootsmann. Sellele järgnes koheselt vanemate start Viru raba parklas ja finišisse jõuti alates järgmise päeva lõunast samaaegselt noorematega, kes olid rajale saanud 14. mai hommikul. Finiš oli Loksa Gümnaasiumi juures.

Peale lõpetamist oli pesemisvõimalus Loksa ujulas.

Tahame tänada oma tublisid abilisi - endiseid kodutütreid ja noori kotkaid, Loksa linna, Loksa ujula meeldivaid töötajaid, OÜ Arla Sõidud ja abivalmis lapsevanemaid. Väga hea on teada, et meil leidub palju toetajaid ja abilisi!

Meeldiva üllatusena jäid sellel aastal kõik karikad Loksa rühma kätte:

KT nooremad I koht: Helina Piibeleht, Hanna-Eliise Kiviberg, Karolina Vaino, Kristi Tammemäe;

NK nooremad I koht: Kristo Metus, Martin Rumm, Siim Aksel Amer, Märt Mägi;

NK nooremad III koht: Pelle Jürgens, Marko Metus, Kaarel Eelmäe, Kristjan Tarning;

KT vanemad I koht: Kelly Rosen, Janett Treisalt, Silvia Piikmann, Mirjam Sillajõe;

NK vanemad I koht: Tarmo Metus, Rene Bekiš, Silver Bekiš, Karri Peetermann.

Tublilt osalesid ka Loksa 2 poisid: Simo Savioja, Magnus Pitertsev, Karmo Peetermann, Eugo Krusell.

Üks peamisi võistluse eesmärke on välja selgitada parim Harju NK ja KT võistkond, kes esindavad Harju malevat "Mini-Erna 2011" - ja "Ernake 2011" võistlustel.

Meie tüdrukud loobusid oma vabariiklikust võistlusest, sest neil oli sel ajal eksam, kuid poised tõid 4.-5. juunil toimunud vabariiklikult Mini-Ernalt väärika II koha ja sõidavad 16.-19. juuni preemiareisile Norra Kuningriiki. Päris puhkus see just pole, sest ka seal tuleb neil osaleda võistlustel.