Esimeseks ülesandeks oli vanematel noortel valmistada kaltsudest oma võistkonnale viies liige ja seda kõigile tutvustada. Start võistlusrajale toimus laupäeva varahommikul. Vanemad noored startisid "Punasele rajale", mille pikkuseks oli üle 50 km ja teekonnal varitses neid vastutegevus. Nooremad noorkotkad ja kodutütred startisid "Sinisele rajale", mille pikkuseks oli 15 km. Võistlusraja läbimiseks oli etteantud ajagraafik . "Sinise raja" 10 võistkonda lõpetasid laupäeva õhtupoolikul. "Punase raja" võistkondadel oli 14 kontrollpunkti, kus tuli täita erinevaid ülesandeid. Lisaks veel postkastid, milles olid erinevad mõistatused. Ööbiti telkides. Öösel tuli täita luureülesanne. Laupäeval vedas ilmaga. Pühapäeval said võistlejad nii vihma kui lund. Võistluste lõpetamise ajaks tuli taas päike välja. Kuigi paljudel olid jalad villis ja pikast matkast valusad, olid kõik rõõmsad ja valmis järgmisel aastal taas osalema.

Võistluste tulemused: Nooremad kodutütred: 1.koht - Haiba, 2. koht- Staabi, 3. koht Kurtna

Nooremad noorkotkad: 1. koht - Loksa 1. (Andres Burov, Marko Metus, Pert Paesüld ja Kristo Peetermann), 2. koht  Kurtna ja 3. koht Kolga (Hendrik Allik, Kenneth Lasse Vahtras, Argo Laurent, Bronek Riiberg).

Vanemad kodutütred: 1. koht - Pärnu, 2. koht Loksa (Janett Treisalt, Helina Piibeleht, Hanna-Eliise Kiviberg, Kristi Tammemäe), 3. Koht - Rapla

Vanemad noorkotkad: 1. koht - Jotos (võistkonnas poisid üle Harjumaa), 2. koht Viru ja 3. koht Loksa (Kristo Metus, Siim Aksel Amer, Marko Kurisoo, Märt Mägi).

Praeguseks hetkeks ei ole veel järgmise aasta "Luureretke" toimumiskohta paika pandud, kuid üsna tõenäoline on, et see retk võib taas meie kodukandis toimuda.

Loksa rühma juhid
Tarmo ja Margit Amer