Loodusainete nädalal "Looduse tunnetamine oma meeltega" oli keskseks sündmuseks sügislillede näitus, millel oli sügav õppe-eesmärk - õppida tundma iluaia taimi. Väljapanekus oli üle viiekümne eri liiki särtsaka taime.

Näitusele lähenedes oli juba eemalt tunda lillede meeldivat lõhna. Sügisõisi oli nii suuri kui väikesi. Suurematest olid meeldejäävamad kolm päiksekollast päevalille. Teistest erinev oli pilkupüüdev erkoranžide laternatega füüsal. Esindatud olid ka maitse- ja ravimtaimed, näiteks salvei, pune, koirohi, petersell. Ei puudunud ka mürgised taimed: kermesmari, koralltomat, sügiskrookus.

Kõige omapärasemad vaasid, mis jäid kohe silma, olid hallikasrohelistes toonides vana saapakujuline keraamiline vaas ning kuldkollane tibuvaas.

Seda värvikirevat nurgakest meie kooli teisel korrusel sai uudistamas käia septembrikuu viimasel nädalal, kuid oktoobergi pakkus silma- ja hingeilu. Aitäh kõikidele, kes tõid silmailu kooli! Loodusainete nädala raa mes on kujunenud traditsiooniks huvitavate katsete korraldamine algklasside õpilastele.

Katsete läbiviimisel pandi rõhku seosele igapäevaeluga ning ohutusele.

Õpilaste huvi katsete vastu oli suur ning tagasiside oli positiivne.

Lisaks toimus nädala raames koostöös kooli raamatukoguga loodusviktoriin „Eesti lind". Erilised tänud Piret Tanielile, kes aitas üritust läbi viia.

Õpilastele tutvustati videot "Teadlane läbi õpilaste silmade".

Video pandi kokku Antsla Gümnaasiumi ja Kuldre Kooli õpilaste tehtud töödest.

Video valmis teadusaasta raames. Pikemalt võib loodusainete raames toimunud üritustest ja projektidest lugeda kooli kodulehelt.