Neli tundi annetusi

Kiili noorteühing Direct Action Group (DAG) soovis olukorra parandamiseks midagi ka ise reaalselt ära teha, ning selleks, et probleemile avalikkuse tähelepanu tõmmata ja abivajavatele loomadele toitu muretseda, otsustati korraldada heategevuslik üritus.

Euroopa Sotsiaalfondi Kiili Valla Noortekeskuse projekti "Noorte Omaalgatusfond" toel teoks saanud aktsioon tõi kokku aktiivsed Kiili noored, kes neli tundi väldanud ürituse käigus jagasid Loomade Hoiupaigaga seotud infot, ning kogusid annetusi.

Toetajate meeleheaks olid noored küpsetanud sadu muffineid, mida kohapeal annetajatele jagati.

Idee argielust

Kodus nelja koera kasvatamisega tegelev Kiili gümnaasiumi 11. klassi õpilane Karl Aksin kommenteerib üritust heategevuskampaania idee autorina: "Direct Action Group tegeleb heategevuslike aktsioonide, kampaaniate ja ürituste korraldamisega. Toetust väärivad kindlasti väga paljud abivajajad, kuid käesoleva aktsiooni valikul lähtusin isiklikust soovist aidata koeri, kes on osa minu igapäeva elust. See on mulle väga südamelähedane valdkond."

Suure tänu on ära teeninud ürituse õnnestumisele kaasa aidanud ettevõtted ja toetajad: Manuela Pihlap Silikaat Grupp AS-ist, Evelyn Valtin ja Geit Karurahu Eesti loomakaitse seltsist, Ivari Petrauskas Kiili varahalduse sihtasutusest, Järve Kaubanduskeskus OÜ, Purina PetCare, Skinners, AS Fifaa Tsärgipood.
___________________________________

MTÜ Loomade Hoiupaik

  • www.pets.ee
  • Asub Viljandi mnt. 24D.
  • Telefonid: 631 4747 (24h) teated hulkuvatest loomadest, 5349 4045 (E-P 10-17) info hoiupaigas olevate loomade kohta.
  • Avatud: T-R 14-17, L-P 12- 16, E suletud.
  • Annetusi saab teha SEB kontole 10220043748018 (makse selgitus: annetused loomadele). Helista ja toeta: 900 6580 - 2 eurot, 900 6590 - 10 eurot.