Algas suur finaal, kus vastamisi olid Igavesti Noorte meeskond, kus valdavalt esindatud Karksi-Nuia „Sopsu" aja traditsioonid ning BC Mõigu KEK, keda esindas noorem põlvkond. Mäng algas tuliselt ja jõuliselt ning esimese poolaja järel juhtis BC Mõigu KEK 24:19. Otsustavaks sai viimane veerandaeg, kus Igavesti Noored panid maksma oma kogemused ja taktika ning võitsid mängu tulemusega 58:49. Finaal oli oma nime vääriline. Selles oli kirge, säravaid hetki, ebaõnnestumisi, sõnelusi, tuliseid vaidlusi, aga mis peamine, lõpuvile kõlades lõid kõik sõbralikult käsi kokku. Positiivne oli, et mänge kogunes vaatama suur hulk pealtvaatajaid, kes ka hingega kaasa elasid.

Võitjameeskonnas mängisid Meelis Pehk, Erki Casar, Andre Särev, Margus Saareluht, Rauno Slezin, Leho Lubi, Janis Sarv, Ragnar Jaaksoo. „Mängivaks" treeneriks Sulev Pilk.

II koha meeskonda andsid oma panuse Joosep Mooses (parim mängija), Erlis Erreline, Egert Kivistik, Mauno Tammsalu, Henri Purtsak, Mikk Sossi, Raiko Velbaum, Henari Reinbach, Ott Jõgiaas ja treener Harri Kink.

On meeldiv tõdeda, et see korvpalliturniir andis võimaluse kokku saada nii nooremal generatsioonil kui ka vanematel mängijatel ning lihtsalt korvpallisõpradel. Kõigi osalejate soov oli, et järgmisel aastal toimuks turniir uuesti, et siis kas tiitlit kaitsta või revanši saada. Oodatud on kindlasti ka kõik uued võistkonnad.

Tahaksin tänada osalejaid, kohtunik Jüri Keerdi, lauakohtunikuna tegutsenud Kaisa Vallast ja kõiki teisi, kes abiks olid.

Uute kohtumisteni uuel hooajal!