Tarmo on tubli matemaatik, kes on kahel eelneval õppeaastal olnud koolisisese matemaatikakonkursi Mata-Kroon rändauhinna omanik. Tüdrukud on aastaid olnud tublid lauluneiud. Poisid on head sportlased, tehnikahuvilised ja muidu muhedad sellid.

Kallid üheksandikud! Teiega koos on meil kõigil olnud tore ja arendav olla. Soovime teile tarkust ja visadust lõpueksamite sooritamisel ning õigeid valikuid edaspidiseks.

"Inimesel peavad olema nii juured kui tiivad" on meie kooli moto. Tuult tiibadesse teile, kallid üheksandikud! Lennake kõrgele ja kaugele, kuid ärge unustage oma juuri: kodu ja vanemaid, oma esimest kooli ja õpetajaid.

Mõtteid koolilõpu kevadel

Minu esimest koolipäeva, 2002. aasta 1. septembrit saatis pelg astuda ereda sametsooja suvepäikese eest kõledate mõisamüüride vahele. Nüüd olen veendunud, et soojemat pesa, mis iga ilmaga meile oma raske ukse avaks, pole maamunal olemas. Tean, et tagasivaade rongisõidul läbi roheliste puuvõrade punase katusega tuttavlikule majale teeb südame soojaks. Küllap mõtlen siiski, kas õpetaja Koitjärv, meie teise kodu lahutamatu hea haldjas, pajatab veel selgi päeval värvikaid seiku Pruuna mõisast ... Armas oled, Lehtse kool!
Mirjam

Lehtse kooliga meenub hommikune jalgratta- või bussisõit kahe kilomeetri kaugusel olevasse mõisakooli, kus sügisel sai käidud kooliaias õunaraksus, talvel ahjude vastas soojendamas ning kevadel pargis istumas. Iga päev sai süüa parimat toitu ning teha palju nalja.
Sander

Meie Lehtse kool on kõige toredam kool üldse. Kõik õpilased siin on nagu üks pere. Õhkkond on väga armas ning positiivne.
Elery

Maailmas on palju koole, kuid on vaid üks Lehtse kool. Seda paika jään alati austama. See on minu kool, Lehtse kool.
Alex

Käisime kõik koos ühes lasteaias ning siis üheksa aastat samas klassis. See on pikk aeg. Jään meie kooli ja klassi igatsema.
Aune

Koolist jääb alatiseks meelde mitmeid üritusi: ekskursioonid, laagrid koolis ja teatrietendused. Kindlasti jäävad siit koolist meelde head toidud.
Tarmo

Universumis pisike täpike Maa. Maal väikene Eesti. Minu kodu, hubane Lehtse. Pruuna mõis, minu kool. Mõõtmetelt väike ja armas. Vaimult suur. Uudistades alustasin ma teed. Nüüd tuleb minna. Aga mis edasi?
Anette

Kevad, koolilõpp ja eksamid lähenevad iga minutiga. Kahjuks peame siit lahkuma ja hüvasti jätma oma teise koduga. Kuid meil on tegelikult üks võimalus kõigil kokku jääda ja siin veel üks õppeaasta veeta - kogu klassil tuleks istuma jääda, siis saaksime lisaks aastakese üksteise seltskonda nautida.
Alvar

Ma ei tea paremat, kodusemat, hubasemat, soojema õhkkonnaga kooli, kui seda on Lehtse kool. Kõik, kes meil siin külas on käinud, on öelnud, et siin on ühte hoidev, sõbralik koolipere. Jään neid üheksat kooliaastat alati meenutama, sest on nii palju mälestusi selle koolitee jooksul. Olen õnnelik, et osa oma lapsepõlveaastatest veetsin just selles pisikeses Pruuna mõisakoolis, kus on väga ilus park ja kokkuhoidvad õpilased ning õpetajad.
Marily

Ma lahkun siit koolist heade mälestustega. Tunnen uhkust Lehtse koolis rajatud vundamendi üle ja tahan sellele toetudes edasi õppida. Nagu ütleb meie kooli moto:"Inimesel peavad olema nii juured kui ka tiivad". Hüvasti, Lehtse kool!
Teno