Linnapea Enno Felsi hinnangul on tegemist mahuka ja Keila jaoks väga tähtsa objektiga. „Minu jaoks oli see ka emotsionaalses plaanis oluline projekt," lisas ta. „Keilasse tulles töötasin aastaid siinsamas TERKOS, siis see piirkond elas. Vahepealsetel aastatel tegevus ettevõtetes soikus, osa objekte meenutasid tondilosse. Hea on vaadata, et on loodud eeldused see perspektiivne kant taas ellu äratada."

Linnapea rõhutas, et uute ettevõtete tulek ja olemasolevate laienemine mitte ainult ei korrasta mingit piirkonda, vaid loob samuti uusi töökohti. Selle projektiga tööd piirkonnas ei lõpe. Teid, mida vaja ehitada, on teisigi, eeskätt ümbersõidutee.

Töid teostanud Lemminkäinen Eesti AS juhatuse esimees Sven Pertens tänas linna: „Keila on üks neid linnasid, kellega on koostöö laabunud alati hästi. Tegemist on toreda ja ettevõtliku linnaga. Vaadates uut koolihoonet, tervisekeskust, tänavaid ja terviseradasid, võib öelda, et Keila on linn, mis julgeb mõelda suurelt."

Projekti esindaja Marko Err firmast El Konsult pidas tehtut mõistlikuks ja õnnestunuks. „Kõik kulges plaanipäraselt, 2008 tegin esimesed exelitabelid, selle aasta juuni keskel olid tööd valmis."

Tunnustust tehtule jagasid KIK-i juhatuse esimees Veiko Kaufmann, Harju KEK-i juhataja Madis Talgre jt.