"Ostja peaks ise aktiivsust üles näitama, tema on see kes raha välja käib, müüjal ja maakleril on oluline, et müügileping sõlmitud saaks ja papp käes. kui maakler oleks ostja oma, siis tuleks jah temalt infot nõuda, kuid enamus juhtudel on müüja poolne maakler ja tema põhiülesanne on, et müük saaks vormistatud."

"Olen ise selliste asjade tagantjärgi lahendamisel abiks olnud, on ikka jama küll. pean aga nentima, et meie kodanikud, eriti noored, on seaduste tundmisest väga kaugel. On olnud juhus kus kõrgharidusega, väga hea pedagoog, ei tea, et meil on palju seadusi, ta ei oska isegi kahtlustada, et seadused olemas on, rääkimata muust, mis nende juurde käib, st määrused jms. Inimene peaks siiski nõu küsima, aga mitte kohe tegutsema. Notaritelt, omavalitsuselt ja korteriühistutelt info kättesaamine on raske, aga tasub ennast hiljem ära."

"Suures osas müüvad kohtutäiturid kinnisvara ise ja otse läbi enampakkumise. Ja siis on ostja juba tõesti loll kui ei kaasa asjatundjat, süüdistagu ainult iseennast."