"Joodiku jaoks on ainuke mõistlik tegevus joomine! Vallal tegelikult puudub võimalus neid tüüpe mõjutada - ka toimetulekutoetust ei tohi panna sõltuvusse isiku käitumisest.
Et miks kohalikud ise midagi ette ei võta? No külakoht, kui keegi võtab, siis lähevad autol kummid auklikuks või kuur põlema - väikestes külakohtades on ju alati nii olnud."

"Ka Põlvas tüütab üks tuntud "geoloog" Edu keskuse ees möödakäijaid ja norib sente. Purjus ta ei paista olevat - ju siis on saak siiani kesisevõitu, aga selline lunimine eriti meeldiv ei ole."

"Tundub, et Grossi poed on selleks hea kohad, kuna Rakveres Raja poes juures tüütab üks alkohoolik-kerjus juba mitu aastat nii suuri kui väikeseid lapsi nõudes leivaraha, aga tegelikut vaatab, kuidas saaks kolmekordse või kange õlle. Lihtsalt häbiväärselt nahaalne inimene. Olgu, kui tülitab täiskasvanuid, aga ka lapsi ja tal ju karistamatuse tunne, sellisega pole midagi peale hakata..."

"Tallinnas Kalamajas on sama probleem. 10-pealine joodikute kamp on kogu aeg Telliskivi peatuse juures asuval haljasalal... ja ei mingit kasu sellest, et MUPO-t on informeeritud."

Mõned lugejad leidsid, et selliste inimeste eest hoolitsetakse liigagi hästi.
„See on kõikjal nii ja saavad tasuta toiduabi ja riided ja kui väga sandisti ennast tunnevad, veetakse arstide juurde ja näpud põhjas enne 5. kuupäeva, siis saavad veel rahanatukest peale selle."

„Tore et keegi kuskil ka tegelikult olukorda parandada tahab. Mina paneksin kõik avalikus kohas ebakaines olekus viibijad ÜKT-d tegema - luud või labidas kätte ja kas neid nurgataguseid vähe, mida koristada on vaja. Mida aeg edasi, seda leebemaks läheb ühiskonna suhtumine - nüüd nimetatakse seda " ülemeelikuks olekuks", kuigi tegelikult on see vastutustundetu olek ja me ei või iial teada, mida sealt võib oodata. Sest allasurutud viha ja emotsioone on palju."