„Ei saagi aru, milline idioot selle röögatu superräundöbäudi projekteeris. Mammutplakatid kolmel suunal, igasugu barjääre hulganisti, kandilised kivid sõiduridade vahel, mis vonklevad nii järsu kurvina, et ükski buss, rekkadest rääkimata, oma sõiduritta ära ei mahu. Ning väljasõit Tiskrest teekattemärgistusega liiklusohtlikult suunatud Tabasalust tulijatele ootamatult risti üle kahe sõidurea. Pealegi on enne väljasõitu skeemil näidatud vastupidi - et tuleks nagu kohe sisemisele rajale keerata."

Teine kommentaator on eelkõnelejaga nõus:

„...mõttetu hunnik raha on maha visatud ja kasu muffigi.igas bussipeatuses jääb buss seisma siis sõiduautoga saab vaevalt mööda,rääkimata suurtest autodest. Nalja saab kui tuleb tõsine talv koos libedusegaja lumega, oi kui palju pauke hakkab olema.Tiskrest linna jõudmise aeg on 20minutit pikenenud tagatipuks. Sama raha eest oleks võinud1,5 rida kummaski suunas teha,nagu lätis või siis koguni 4 realiseks teha aga meil ju ringikesed ja saarekesed moes,et jumala eest normaalselt sõita ei saaks."

Loe arvamusi edasi siit.

Augusti lõpus ilmus Eesti Elu portaalis ka fotolugu Raplamaalt, kus kohalikud olid pettunud, et vastremonditud tee nägi väga kehv välja ning kohati oli selle planeering väga küsitava tasemega.

Hea lugeja,  anna teada, kus on Eestis veel jaburaid liikluskorraldus-lahendusi, mis nii kohalikke kui ka läbisõitjaid närvi ajavad. Kirjuta kommentaariumisse või saada info aadressile rahvahaal@eestielu.ee. Võid kasutada ka info saatmise rakendust, mille leiad siit.