Loksal tutvuti koolimajaga, mõnuleti ujulas ja osaleti pealtvaatajatena traditsioonilisel Kevadkontserdil. Järgmine kohtumine saab teoks sügisel, mil võõrustajateks on Koeru lapsed. 

Loksa Gümnaasiumi traditsiooniline Kevadkontsert

19. mail toimus Loksa Gümnaasiumis traditsiooniline Kevadkontsert. Esinesid solistid, ansamblid, rahvatantsurühmad, mudilaskoor ja liikumisrühm. Suur tänu kõigile esinejatele ja õpetajatele: Gerta Allemann, Elna Linkvist, Hilleri Treisalt, Larissa Plehova ja helitehnik Aivar Jürimets.

Algklasside viktoriinisarja võitjate auhinnaüritus

25. mail said 18 algklasside õpilast osaleda auhinnaüritusel, mille nad teenisid välja viktoriinisarja võitjatena (1.-3.koht). Algselt planeeritud Lennujuhtimiskeskuse külastus jäi ära, kuna selle asutuse varutöötajad, kes pidid meid vastu võtma, osalesid samal päeval Tartus erakorralisel koolitusel. Käisime vaatamas Tuhala Nõiakaevu. Seejärel sõitsime lennujaama - selgus, et päris lennujaamas on käinud ainult mõned kaasa sõitnud lapsed. Ja siis sõitsime KUMU-sse, kus külastasime Euroopa selle aasta suurimat rahvusvahelist meediakunsti näitust „Gateways. Kunst ja võrgustunud kultuur".

Retk viikingite aega

31. mail toimus koolis elav ajalooõppe pakett „Pilk viikingite aega". Alguses toimus loeng-esitlus, mis viis kuulajad maailma, millest meie rahvas teab väga vähe - mil moel oli eestlane 11.-12.sajandil tegev Euroopa näo kujundamisel? Seejärel viidi kooli võimlas läbi lahingumäng, millele eelnes reeglite tutvustamine ja relvakasutustreening. Ohutuse tagamiseks viidi lahing läbi pehmendatud relvaimitatsioonidega. Pakett toimus 3 tundi ja sellel osales 39 õpilast. Üritus oli väga huvitav ja hariv - kahju, et nii vähe tunti huvi selle vastu. Teised õpilased, kes ei soovinud eelmüügist 5 eurost piletit lunastada, toimus tavaline koolipäev. 

Ülekoolilise projekti „Eesti - koht, kus ma elan" lõpetamine

1. juunil toimus koolis ülekoolilise projekti „Eesti-koht, kus ma elan" lõpetamine. Päev oli sisustatud järgmiselt: üks osa õpilastest vaatas saalis filmi „Laulev revolutsioon". Samal ajal viibis teine osa õpilastest võimlas, kus toimus kokkuvõttev viktoriin ja seejärel joonistas iga viktoriini võistkond plakati mõne eesti ajalugu puudutava sündmuse teemal. Seejärel toimus poolte vahetus - filmi vaatajad läksid võimlasse ja võimla seltskond hakkas saalis filmi vaatama. Kell 12.15 toimus saalis kõikide õpilaste ja õpetajate osalemisel projekti lõpetamine: autasustati viktoriini võitjaid, tänati konverentsidel esinenud õpilasi ja projekti läbi viinud õpetajaid. Plakateid saab kuni jaanipäevani vaadata koolimaja ja võimlat ühendavas galeriis.

Tänuüritus parimatele õpilastele

1. juunil, lastekaitsepäeval, toimus Loksa Gümnaasiumis traditsiooniline tänuüritus parimatele õpilastele ja nende vanematele. Tänuüritusele olid kutsutud õpilased, kes lõpetasid õppeaasta hindega „5", ja õpilased, kes saavutasid maakondlikel aineolümpiaadidel, spordivõistlustel ja noorkotkaste/kodutütarde võistlustel 1.-3.koha. Kusjuures aasta käitumishinne pidi olema „hea" või „väga hea". Kutse said kooli 111 õpilast. Kutsutute seas olid: Alger Abna - hõbemedali kandidaat. Taavi Tšernjavski - Balti Maavõistluse 8-võistluse I koha ja 7-võistluse II koha omanik. Pent Paalberg, Aap Allmägi, Kenneth Kröönström - sporditeemalise mälumängu „Bumerang" võitjad maakonnas, piirkonnas ja vabariigis. Sandra Paartalu - vabariikliku laste joonistusvõistluse „Maa värvid" võitja. Vladislav Petrovichev - Eesti Judo Meistrivõistluste II koha omanik. Vadim Lõssakov - Eesti Judo meistrivõistluste I koha omanik. Olga Pozolotina - Eesti Judo meistrivõistluste I koha omanik. Ürituse kontsertosas esines Kose Gümnaasiumi noormeeste ansambel huvijuht ja muusikaõpetaja Anne Kruuse juhendamisel. Peale tänuüritust söödi kooli sööklas torti.