Parim lavakujundus: Luunja Aidateatri lavastus "Sõit". Parim draamakirjanik: Tarmo Kruus (näidendi "Definitsi­oon" eest). Parim meeskõrvalosa: Matti Linno (külalisena Vilde teatrist) Kogermanni rolli eest Elva Sinilinnu Teatri lavastuses "Kadunud perekonnaisa" (lav. Raivo Adlas). Parim naiskõrvalosa: Imbi Ülper Rannu Külateatri lavas­tuses "Silme ees läheb mustaks" (lav. Anneli Vikat).

Luunja Aidateatris osaleb 12 väga erineva taustaga harrastusnäitlejat, kes kõik elavad Luunja vallas. Oma nooruse tõttu osales Luunja Aidateater (koos on käidud 2010.a. oktoobrist) taolisel ülevaatusel esmakordselt. Oleme oma ootamatu tunnustuse üle äärmiselt rõõmsad ning täis indu jätkata samas vaimus. Saime oma esitusele ootuspäraselt ka konstruktiivset kriitikat, mis aitab meil kindlasti edaspidi paremini mängida. Samas tunnustati meid kompaktse esituse, heade lavaliste lahenduste, tub­lide karakterrollide ning trupi lavalt publikunigi paistva ühtsuse eest.

Täname toetuse eest kõiki harrastusnäitlejate pereliik­meid ja Luunja Kultuurimaja.

Ühtlasi esitame üleskutse Luunja valla elanikele. Vii­masel ajal on siin rohkem keskendutud Luunja mõisa teemadele, meie aga kavatseme lavale tuua ka värvikat ja tegusat Luunja majandi aegset elu. Kõik, kes mäletavad midagi mainimisväärset, mida Luunjaga seoses kind­lasti märkimata ei tohiks jätta, palun kirjutage aadressil isaar@hotmail.com või helistage tel: 522 2506.