Tänase päevani on seltsiruumides kangasteljed kui alus­tala ja mälestusmärk, sest alustasime ju seltsiruumide sisustamise ja kangakudumise oskuse taasavastamisega enda jaoks.

Nüüdseks renoveeritud seltsiruumides kolksuvad kan­gasteljed Anne Trifanova juhendamisel tänase päevani.

Peagi hakkas selts korraldama mõisapäevi, kus külad oma vanematega vahvalt osalesid. Õppereisid, teatriskäi­gud, huvireisid, koolitused, tervisepäevad, käsitööpäevad - kõigest on osa saanud ka vallarahvas.

Põhjalikult kajastab ajalugu meie seltsi kroonika, mida on kirjutanud, toimetanud Ülle Hint-Märtson ja Anne Kurm.

9. detsembri pidu oli tore nagu meil seltsis alati. Möö­dunud aastaid meenutasid Ano, Tiina ning tänane esi­naine Lille Reissaar. Õnnitlema oli tulnud külalisi Tartu Maanaiste Liidust, Mellistest, Kavastust, Luunja Lasteai­ast, Luunja vallast. Üheskoos kaeti peolaud, nii said kõik esineda oma kokakunstiga. Esines laulukoor Jõeõed jõu­lukavaga. Naisseltsi peod on ka perepeod - tantsuks män­gis Ain Raal ja tantse õpetas Sigre Anderson.

Üheskoos maalisime Lea Muuli juhendamisel seltsile lil­lederohke õnnitlusmaali.

Seltsi ruumides oli avatud käsitöö-ja hobidenäitus ning kõik soovijad said võimaluse end ajalukku jäädvustada kududes sünnipäevavaibasse triipe oma lemmikvärvide­ga.

Kesta kaua Luunja Maanaiste Selts, sest hea on teada - kusagil on koht kus Sind alati oodatakse, leiad huvitavat tegevust ja häid kaaslasi!