LNV tegevuse peatamise otsuse tegi juhatus (Geiu Hum­mal, Arvi Kiik, Heiko Mertsina), kuna LNV Valimised 2013 ei toonud juurde ühtegi uut liiget ning ka ükski vanadest liikmetest ei kandideerinud uuesti. Kuigi juhatuse liikme­te mandaat oli kaks aastat, otsustasime tegevuse peatada. Otsus ei olnud kerge, kuid kolmekesi jätkamine ning LNV elus hoidmine tundus meile üsna keeruline ja mitte kuigi mõistlik.

Kogu LNV „maine vara" (meened, dokumendid) jääb alles, et oodata järgmist aktiivgruppi, kes sooviks LNV tegevustega jätkata. Samuti jääb alles MTÜ Luunja Valla Noored (passiiv­sena). Kui leidub keegi, kes sooviks jätkata sealt, kus meil tee pooleli jäi, siis palun võtta julgelt ühendust minuga - annan üle kogu dokumentatsiooni ning LNV'le ja MTÜ'le kuulu­vad esemed (k.a. kodulehekülg, FaceBook'i konto, e-maili aadress, meili listid ning kõik kontaktid) ja viin teid kurssi kõigega, mis LNV ning MTÜ tegevust puudutab.

Tahan siinkohal tänada kõiki meie endisi liikmeid, kes oma aega on pühendanud LNV arendamisse ning seeläbi panus­tanud koduvalla elu edendamisse. Samuti soovin öelda suur aitäh meie peamistele koostööpartneritele - Luunja Vallava­litsus, Luunja Kultuurimaja, Luunja Noortekeskus, Kavastu Noortekeskus, Eesti Noorteühenduste Liit.