Arvestust peeti eraldi nii linnade, valdade kui maakondade kategoorias. Maakondadest tuligi üldvõitjaks Tar­tumaa.

Luunja vald saavutas valdade üldar­vestuses tubli 8. koha ning oma grupis (vallad üle 2000 elaniku) 7. koha. Kok­ku osales talimängudel 38 valda ning 25 linna.

Spordialati näitasid paremaid tulemu­si maletajad, kes tulid koguni teisele kohale, kabetajad saavutasid 7. koha ning lauatennise meeskond 10. koha.

Murdmaasuusatamise individuaaldis­tantsil klassis M 14 saavutas 12 aasta­ne Luunja poiss Jürgen Kukk 19. koha, võisteldes südikalt endast 2 aastat va­nemate poiste vastu.

Gregor Soodla saavutas oma vanusek­lassis M18 10. koha.

Käimas on ka Tartumaa Talimängud. Males saavutati 2. koht, kabes 3. koht, lauatennises seekord 5. koht ning murdmaasuusatamises 4. koht. Käi­mas on veel võrkpallilahingud, ees ootamas meeste korvpall, sangpomm ning kreeka-rooma maadlus.

Luunja Kultuuri- ja Vabaajakeskus annab teada, et 23. aprillil toimub Luunja alevikus Luunja Jüriööjooks 2013, kuhu ootame võistlema asutus­te, organisatsioonide, vabaühenduste, külaseltside, sõpruskondade jne võist­kondi. Täpsem info selle spordiürituse kohta tuleb lähiajal meie keskuse ko­dulehele.

Luunja Kultuuri- ja Vabaajakeskus tänab kõiki sportlasi, kes meie valda on esindanud nii Tartumaa kui Eesti­maa Talimängudel.