Juubelivõistluse korraldamisele tulid abiks Hammerlocki maadlusklubi endised ja ka praegused kuulsused: Tanel Samuel, Siim Riisenberg, Ramo Kure, Kaimo Kure, Denis Stahnevitš, Artur Rassmann, Imre Kull ja vennad Lepisted. Nende poiste rinnaesised säravad aumärkidest ja kaelad on lookas lugematute medalite raskuse all, mis võidetud Eesti ja põhjamaade meistrivõistlustel ning paljudel rahvusvahelistel suurturniiridel. Maailma ja Euroopa tiitlivõistlused pole meile samuti tundmatu maa, kuid medaliteni pole veel jõutud. Parim on siiani Siimu 9. koht maailmameistrivõistlustel kadettidele.

Aeg-ajalt tuleb tagasi vaadata ja endale selgeks teha, kes on need inimesed, kelle abil on teed sillutatud, maadlusklubi elujõuliseks jäänud ning edunigi jõutud. Seekord said maadlusklubilt tunnustuse: Kalle Toomet, Märt Riisenberg, Enno Siiber, Harri Koiduste, Valdeko Bärengrub, Toivo Niinemets, Sander Falilejev, Peeter Pert, Eva Riisalu, Kalli Pedaja ja Helju Reitsak. Sõbralikku käepigistust ja siiraid tänusõnu abi eest on jagunud paljudele.

Maikuu on teatavasti kuulutatud FILA poolt maadluskuuks, sellest ka Tanel Samueli, Ramo ja Kaimo Kure entusiasm T-särkide „õmblemisel", mis valmisid võistluse eelõhtul ja võistluspäeval said kõik asjaosalised - võistlejad, treenerid, kohtunikud, külalised, Kristiina Stahnevitši vahendusel ülle tõmmata särgid kirjega „Estonian Wrestling".

Kuidagi ei saa mööda minna meie tublidest trennitüdrukutest, sellist kohusetundlikku tööd ei näe küll eriti tihti. Mari Metsaäär ja Angela Pajo olid „kellamehed" ehk tablootüdrukud ja tulid ülesandega kenasti toime - matši aeg, pausid, punktid, hoiatused, seda enam, et tabloodega tutvusid tüdrukud vaid tund enne võistluse algust. Teine brigaad - protokolliedastajad - Enely Kangrumägi, Maret Metsaäär, Mirtel Nutov ja Dagmar Oidsalu tegutsesid väga operatiivselt - teisiti ei saakski see olla! Tulemused said protokolli, võistlejad said infot matilemineku ja vastase kohta väga kiirelt. Ma lausa imetlesin neid. Kiidan!

Juubeliliua omanikuks said:

· kehakaalus kuni 31 kg Arthur Zink

· kehakaalus kuni 100 kg Artur Vititin

· täiskasvanute kehakaalus kuni 74 kg Artur Rassmann

· täiskasvanute raskekaalus kuni 120 kg Imre Kull


Kohtunikekogu valis parimaks tehnikamaadlejaks ja seega ka eriauhinna omanikuks Artur Rassmanni (MK Hammerlock).

Kõiki tulemusi saate jälgida võistlusprotokollist Kehtna valla kodulehelt www.kehtna.ee. Kõikide asjaosaliste kinnitust mööda oli üritus meeldiv ja hästi korraldatud. Vedelikukaotusest ja kõhumuredest aitasid üle saada: Coca-Cola, Vytautas, Wrigley, Axa ja Saarioineni tooted. Õla pani alla Capital Mill OÜ. Täname abi eest Heiti Vahtrat ja Reigo Tori. Kohtume maadlusmatil, loodan, et ka olümpiamatil!