Meil tuli sooritada erinevaid ülesandeid. Esimene oli viktoriin, kus oli mitmesuguseid erinevaid ja huvitavaid ülesandeid, järgmisena tuli vaadata ja ära arvata mis vaatamisväärsused pildil on. Kõik pildid olid Eestist. Sellel ülesandel oli ka teine pool, kus tuli videot vaadata ja video järgi küsimustele vastata aga videot ei saadud käima ja siis nad näitasid meile pilte, mille järgi pidime küsimustele vastama. Viimane ülesanne oli kolmeosaline. Esimeses oli kivide määramine, teiseks vahemaa mõõtmine ja ilmakaare määramine ning kolmandaks tuli paela abil teha ühe riigi, mis oli igal võistkonnal erinev, kontuurid. Teised võistkonnad pidid ära arvama, mis riigiga on tegu.

Vahepeal tegime ka pantomiimi. Tuli kujutada kahte nähtust, mis olid omavahel seotud. Sellel võistkonnal, kus mina olin, tuli teha nõgu ja mäge. Samaaegselt pidime võistkonna pooleks tegema ja osa võistkonnast tegi nõgu. Teine osa tegi mäge. Kõigil võistkondadel olid erinevad sõnad.

Lõpuks loeti punktid kokku. See võistkond, kuhu mina kuulusin tuli võitjaks. Palju oli auhindu ja kõik osavõtjad said lõpuks ikkagi midagi.