Kui vaatasime augusti õppenõukogus tagasi eelmisele õppeaastale, veendusime, et see läks igati korda. Meie õpilased saavutasid 14 auhinnalist kohta maakonna aineolümpiaadidel. Sellega oldi maakonna põhikoolide seas parim. Kooli 121 õpilasest lõpetasid klassi kiituskirjaga 19 ja heade tulemustega 39 õpilast. Tasemetööde ja lõpueksamite tulemuste põhjal oldi maakonnas esimeste seas. Maakonna spordivõistlustel võideti ridamisi auhinnalisi kohti. Võimlejad saavutasid EKSLi võimlemisfestivalil laureaadi tiitli.

Klassivälisesse tegevusse tõi uusi tuuli huvijuht Kalvi Kants, kelle korraldatud üritused aitasid elavdada koolielu.

Igaühel on möödunud suvest omad mälestused. Kindlasti oli suve üheks kõrghetkeks Tallinnas toimunud XI noorte laulu- ja tantsupidu. Meie koolist osales peol 16 rahvatantsijat, 10 väikest ja 7 suurt võimlejat ning 11 lauljat. Suur tänu juhendajatele Reet Teetsule, Kadi Saksale ja Eve-Mai Laurimaale, kes aitasid lastel peoks valmistuda ja läbida ülevaatused. Tublid abistajad saatjatena olid peol lapsevanemad Karin Moisar, Piret Viin, Aare Leinberg, Siiri Leinberg ja õpetaja Hele-Mall Kio.

Õpetajad jätkasid suvel üheskoos traditsioonilist väikesaarte vallutamist. Sellel aastal jäeti oma jalajäljed Mohnile. Vihmase ilma ja kõrge lainetuse kiuste sai saarel käidud ja tutvutud selle vaatamisväärsustega. Loodame, et tuleb mõnus õppeaasta. Soovime kõigile valla õpilastele, õpetajatele ja lapsevanematele ilusat ja teguderohket kooliaastat.