1. See raadiokanal töötab ühiskondlik-õigusliku raadio formaadis. Kanalite hulgas, mis töötavad vene keeles, on ainult Raadio-4, kuid see on riiklik ja seetõttu tema võimalused piiratud.
  2. Raadiosaade „Maardu panoraam“ oli juba algselt plaanitud tõsiseks saateks sellistele kuulajatele, kes on huvitatud sündmuste- ja uudisterohkest informatsioonist. Enamik raadiojaamu kannavad üle enamasti muusikasaateid, samal ajal kui „Euro-FM“ üritab olla mitmekülgsem ja peale muusika pakub huvitavaid analüütilisi ja ajakirjanduslikke programme tõsistel teemadel ja meie uudised sobivad hästi sellesse formaati.
  3. „Euro-FM“ raadiokanali juhtkond pakkus meile väga soodsaid tingimusi nii eetrihindade kui raadiosaate mahtude suhtes“.

Küsimus: Kas te kavatsete hakata koostööd tegema ka Maardu Infokeskuse ja meie ajalehega? Vastus: „Kahtlemata. Me kanname ju isegi teie ajalehega ühesugust nimetust ja see pole sugugi juhuslik, vaid püüd kinnistada ja populariseerida brändi „Maardu panoraam“ ühtse Maardu häälekandjana. Maardu Linnavalitsuse juhtkond suunab meid täiesti ühemõtteliselt kooskõlastatud tegevusele informatsioonipoliitika valdkonnas ja seepärast peame me töötama sünkroonselt ja kooskõlastatult, ühtse meediaplaani järgi, samal ajal üksteist mitte dubleerides, vaid andma maardulastele elavat, operatiivset ja õiget informatsiooni sellest, kuidas linn elab, areneb ja milliseid ülesandeid lahendavad linna juhtorganid. Mulle tundub, et Maardu Infokeskus peakski just täitma koordinaatori rolli informatsiooni teenuste kõrge taseme kindlustamisel. Ma tean, et juba varsti linnapea ja teised linna juhid hakkavad käsitlema informatsioonilise teenistuse täiustamise kontseptsiooni ja kavatsevad vastu võtta otsuseid, mis panevad paika kõigi infokanalite koha Maardu linna informatsiooniga kindlustamise skeemis“.

Küsimus: Mida võivad maardulased kuulata raadiosaates „Maardu panoraam“ ja millal see jõuab eetrisse? Vastus: „Kõrvuti ametliku informatsiooniga, mis räägib Maardu Linnavalitsuse ja Linnavolikogu tegevusest, hakkame me arutama erinevaid projekte ja linnaelu aktuaalseid probleeme. Meilgi, nagu ka teie ajalehel, saab olema „linnapea veerg“ ja me tahame saavutada, et raadiokuulajad võiksid saada võimaluse lävida linnapea ja teiste linna juhtidega otse eetris. Me hakkame oma saadetes regulaarselt vestlema erinevate kompetentsete inimestega, spetsialistide, arstide, juristide ja õpetajatega, rääkima meie loomingulistest ja andekatest kaaskodanikest. Tahaks väga, et me oma vaimult saaksime rahva raadioks, kus oleks kohta ka tavalistele inimestele, sõltumata nende sotsiaalsest seisundist ja kus kõlaksid omaloomingulised luuletused ja laulud, kus võiks kuulda vestlusi kultuurist, haridusest, spordist, majandusest ja paljust muust, mis moodustab meie igapäevase elu põhilise osa.

Aga nüüd teataksin lugejatele meie raadiosaate „kutsungid“. Raadiot „Euro-FM“ võite kuulata lühilaine diapasoonis sagedusel 104,9 MHz. Raadiožurnaal „Maardu panoraam“ jõuab eetrisse esmaspäeviti kella 12-st kuni 13-ni ja 19-st kuni 20ni, kordusega laupäeviti kella 14-st kuni 15-ni.

Tahaks loota tihedate kontaktide tekkimisele kuulajatega. Kuulake meie raadiot, esitage omapoolseid kavandeid, teemasid, andke omapoolseid ettepanekuid ja soove. Ühesõnaga, hakkame tegema neid programme koos, et nad oleksid alati huvitavad ja aktuaalsed“.

Reklaamiandjatele: Ajalehe „Maardu Panoraam“ toimetus leppis „Euro-FM“ juhtkonnaga kokku võimaluses paigutada kommertsreklaami tulevasse raadioprogrammi „Maardu panoraam“. Lähipäevadel nende ettepanek koos hinnapakkumisega saabub Linnavalitsusse kinnitamisele, peale seda avaneb teil võimalus laiendada oma firma informatsiooni raadioeetri kaudu. Seda võib teha helistades meile telefonil 6005510 või elektrooniliselt: maardu.infokeskus@gmail.com.