"Olen põline jõgevalane, mistõttu huvitab mind väga mu kodulinna ja maakonna hea käekäik. Erinevatel ametikohtadel töötades olen püüdnud alati lähtuda põhimõttest, et mida on mul võimalus teha kodulinna arengu heaks."

Kui õpinguaastad Tallinna Polütehnilises Instituudis välja arvata, olete terve elu elanud oma sünnilinnas Jõgeval. Mis magnetid teid selles linnas kinni hoiavad ?

"Olen siin leidnud oma koha, kus on olnud võimalik õpitud erialasid rakendada. Siin on mu kodu,   perekond ja sõbrad-tuttavad. Seni pole siit ära kippunud, kuigi on võimalusi olnud.

Millal hakkasite teadlikumalt arutlema Jõgeva linna omapära, siinse olustiku, plusside ja miinuste üle?

"Linna areng on mulle alati huvi pakkunud, kuid põhjalikumalt sai tegelema hakata siis, kui 1999 a. lõpus abilinnapeana tööle hakkasin."

Aastail 2002-2009 olite Jõgeva linnapea. See periood algas Eestis majandusliku tõusu perioodi ja lõppes majanduskriisi ajaga. Sel ajavahemikul valmisid aga Jõgeval staadion, kesklinna haljasala koos purskkaevuga ja bussijaam. Millega sellist edu omavalitsuspiirkonna arengus põhjendada ?

"Eelpool nimetatud objektid said valmis tänu aktiivsele tegutsemisele, selgitamistele ja põhjendustele. Kõige keerulisemaks tööks pean ise aga linna puhastusseadmete ehitamist. Sel ajal valmistasime ette ka vee- ja reoveetorustike projekti. Kaevetööd jäid juba järeltulijatele teha. Muret põhjustab aga see, et ei suutnud omal ajal volikogule ära põhjendada staadioni täismahus väljaehitamist. Esialgne projekt nägi ette nii tribüünid, abihooned kui täieliku komplekti staadioni spordivarustust. Tänasel päeval tunneme kõigist neist asjadest suurt puudust. Tol ajal oli Kultuuriministeeriumilt võimalus selleks raha saada.Teine ärajäänud objekt oli jalakäijate raudteest ülekäigu viadukt. Projekt oli peaaegu valmis ja ehitusraha oli ka olemas. Kahjuks muutus mõneks kuuks poliitiline olukord ja teised otsustajad ei pidanud seda ehitust vajalikuks.

Kuidas vaatate Jõgevat maavanema pilguga, missugune on Jõgeva potentsiaal tõmbekeskusena?

"Jõgeva muutub iga aastaga kenamaks. Kerkivad uued hooned või neid renoveeritakse. Usun oma kodulinna ja siin elavate inimeste võimekusse linnaelu edendada.

Jaksu, nutikust ja koostööd valitsuse, volikogu ja linnarahva vahel. Siis saab üle igast mäest"