Magus-innustav lugu äädikast


äädikas.
Foto: Aive Sarjas

Äädikas on huvitav ja mitmekülgne toiduaine, mis meenub meile tavaliselt vaid koos süldisöömise või kõrvitsasalati tegemisega. Ometi on inimesed äädikat tarvitanud juba aastatuhandeid. Märke äädikast on leitud nii iidsest Egiptusest kui ka Hiinast.

Tänapäev pakub uusi võimalusi nii äädika kasutamisel kui ka erinevate äädikate valmistamisel. Maria Kaljuste on üks neid äädika-asjatundjaid ja propageerijaid, kes on otsustanud äädikatootmise Saaremaal tõsiselt ette võtta.

Loe edasi Saarte Häälest.

Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka ja nii 12 kuud järjest.
Telli Maaleht ja osale tellijapalga loosimises!
Vaata lähemalt >

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare