Oleme aastast aastasse korraldanud palju erinevaid üritusi: vastlapäeva, naistepäeva, emadepäeva, jaanipäeva, suvelõpuüritusi lastele, isadepäeva, jõulusid jne. Oleme üritustele esinema kutsunud esinejaid nagu Seelikukütid, Kukerpillid, Suveniir, Mait Maltis, Jüri Homenja, Anne ja Gunnar Loho, Perekond Nõlvak, Astrid Õigemeel laululastega Kohilast jne.

Samuti on meil esinemas käinud Kiisa rahvamaja teatritrupp. Toimunud on väljasõite nii lastele kui eakatele. Oleme lastega käinud kinos, loomaaias, ekskursioonil Coca-Cola tehases ja lustinud Vembu-Tembumaal. Eakatele on toimunud väljasõit Kadriorgu, kohtutud on Ülo Vooglaiuga, käidud Kohila kunstniku Eha-Lill Halliste näitusel.

Europrojektide avanemisega tekkis meil võimalus 2004. aasta sügisel esitada projekt PRIAsse „Koolimaja katuse remont".

2005. aasta suvel sai koolimaja uue katuse. 29.oktoobril 2005. aastal toimus külakoosolek, kus külarahvas otsustas vanale auväärsele koolimajale anda uue nime - Maidla Seltsimaja. Sama aasta lõpus esitasime PRIAsse projekti „Seltsimaja renoveerimine", 2006. aasta algul Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele projekti "Seltsimaja küttesüsteem". Neljanda projektina esitasime PRIAsse „Seltsimaja kõrvalhoone".

2006. aastal toimus Maidla tehisjärve kaldal Jüriöö jooks, see oli esimene suurem ülevallaline üritus, mida meie küla korraldama pidi. Kuna organiseerimist oli palju ja meil kogemusi vähe, olid abilisteks Vanamõisa küla organisaatorid.

2007. aasta juulikuus korraldasime külapäeva, kuhu olid oodatud Maidla ja Pärinurme külade praegused ja endised elanikud.

2008. aasta juuni alguses toimus Saue valla ja Saue linna ühine jalgrattamatk, finišiga Maidlas.

Mõned päevad hiljem võtsime osa Hageri kihelkonnapäevadest. Sel aastal sai toodud tiigi kaldale suur kivi, kuhu hiljem sai pandud külatähis MAIDLA. Haraka Kodu eestvedamisel saime seltsimaja õuele külakiige. 2008. aastal alustasime küla ajaloo koostamist, mis valmis 2010. aasta jaanipäevaks.

Oleme juba aastaid oma küla heakorrameeskonnaga seltsimaja ja tiigi ümbrust hooldanud. Väga palju on küla arengule ja korrashoiule kaasa aidanud kevadised koristustalgud „Teeme ära", millest osavõtt on väga muljetavaldav. Ühel aastal pidasime Maidlas maha simmani koos Ääsmäe küla talgulistega.

2009. aastal mõtlesime, et tööd küla korrastamiseks on kõvasti tehtud ja otsustasime esitada Maidla küla Harjumaa Omavalitsuste Liidule „Kaunim küla" konkursile. Komisjon tunnistas Harjumaa kaunimaks külaks Maidla ja esitas küla järgmisel aastal Eesti Vabariigi Presidendile autasustamiseks.

Projektirahaga sai 2010. aasta jaanipäevaks valmis vabaõhulava, mille avas Eesti esimene superstaar Birgit Õigemeel. Peale selle veel rida väiksemaid projekte.

Projektide omaosalusega on meid toetanud Saue Vallavalitsus. Saue valla toetusel oleme veel paigaldanud tiigi äärde tualeti ja rajanud lastele liivaranna.

2011. aastal toimus Maidlas Koit Toome kontserttuur „Mälestused".

2012. aastal oli jõudnud järjekord jälle meie kätte, et korraldada ülevallaline Jüriöö jooks. See üritus näitas juba hästi ära, kui palju on meil külas tegusaid inimesi. Organiseerimine sujus super hästi.

Eelmisel suvel avati meie külas „Haraka kodu", millele oli külarahvas andnud positiivse hoiaku juba 2006. aasta külakoosolekul. Tänaseni on koostöö külaga sujuvalt laabunud ja soovime neile edu edaspidistes tegemistes.

Seltsimajas on peetud sünnipäevasid, juubeleid, pulmi, kooli- ja suguseltsi kokkutulekud ja peiesid. Oleme osa võtnud paljudest üritustest ja võistlustest, mida ilmestavad hästi meie seltsimaja puhketoa seinal olevad diplomid, tänukirjad ja karikas, mille saime esikoha eest Vanamõisa suvelõpupeol võistkondlikul võistlusel. Veel oleme võistkondlikult igal aastal võtnud osa ülevallalisest Jüriöö jooksust.

Need tüdrukud ja poisid, kes meiega kümme aastat tagasi koos alustasid ja olid abiks igal ettevõtmisel, (ühe näitena bussijaama ehitus, mis on meie noorte eestvedamisel tehtud), on tänaseks jõudnud täiskasvanu ikka. Meie külla on päris palju uusi elanikke juurde tulnud, siia oma kodu rajanud ja pere loonud. Suurim rõõm on see, et paljud võtavad aktiivselt külategemistest osa. Käima on pandud saviring, joogaring. Eelnevalt on meil veel toimunud kunstiring, kokaring ja arvutikursus.

Kokkuvõtteks võiks öelda, et need 10 aastat on kiiresti läinud ja tegemist on meil jagunud. Täname omalt poolt Saue Vallavalitsust, Balsnack International Holding ASi, Ants Pak´i Kadarbiku talu ning Maidla ja Pärinurme külaelanikke, kes on meid aidanud ürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel.