Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees mitte liiga pehmeks. Kurna ja aseta kaussi ning sega hulka hakitud sibul, muna, riivjuust ja maitseained.
Prae kuldkollased väiksed koogid.
Valmista sinna juurde

VORSTIŠNITSEL

400 g keeduvorsti, 100 g jahu, 2 muna, 150 g riivjuustu, õli.

Lõika vorst viiludeks, klopi lahti munad. Veereta vorstiviile jahus, kasta munasse ja veereta riivjuustus ning prae.

KÕRVITSAKÜPSISED

4 muna, 100 g suhkrut, 300 g jahu, 200 g riivitud kõrvitsat.

Vahusta muna ja suhkur, lisa jahu ja riivitud kõrvits.
Tõsta lusikaga ahjuplaadile pätsikesed millele võid soovi korral peale puistata maitse järgi seemneid. Küpseta keskmisel kuumusel helepruuniks.
Sedasama retsepti võib teha ka kui panna kõrvitsa asemel porgand.

LINNUPIIMAKOOK

6 munavalget, 1 klaas suhkrut, 1 sl želatiini, 0,5 klaasi vett, 0,5 tl sidrunhapet, 1 šokolaaditahvel.

Lahusta želatiin vees, sulata, jahuta. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisades vähehaaval suhkru, sidrunhappe ja lõpuks ettevalmistatud želatiini. Vala segu kaussi ja jäta paariks tunniks külmkappi tarretuma.
Seejärel vala kook üle sulatatud šokolaadiga ja lase uuesti hanguda.

HEAD ISU!