August Wollmann, Aleksander Lemba, Johannes Paas, Johannes Orav, Hans Puusepp, Edgar Robert Vende, Johannes Eduard Palsner, Johannes Rudolf Meindok, August Voldemar Voldov, Erich Simon Altrov, Alfred Rudolf Raamat, Johannes Andreas Suusik, Oskar Pinder, Arnold Tikmann, Bernhard August Vahar, Oskar Evald Vahar
. Nimede all oli piiblitekst: «Ole ustav surmani, siis tahan ma sulle anda elukrooni. Joh. ilm. 2.10.»

Tahvli avas 3. diviisi ja Tallinna garnisoni tolleaegne ülem kindralmajor Gustav Jonson VR II/2 & I/3, õnnistustalituse viisid läbi Pühavaimu koguduse õpetajad Theodor Tallmeister ja Eduard Beckman.

Kalmistul on teada ja eraldi tähistatud viis hauda - Wollmanni, Lemba, Voldovi, Raamatu ja Puusepa oma. Neist kahel esimesel on kalmul omaaegne mälestuskivi Vabaduse Risti kujutisega ning viimasel vana raudrist. Lipnik Voldovi hävitatud hauatähise asendas Eesti Sõjahaudade Hoolde Liit 2004. aastal uuega.

Kolm langenut - Palsner, B. Vahar ja O. Vahar - on maetud Rahumäe kalmistu kalevlaste krundile ja tähistatud mälestusmüüril. Kahe haua - Paasi ja Orava - asukoht on teada, kuid eraldi tähistamata. Kolm neist on aga maetud teistele kalmistutele: Suusiku VR II/3 kalm asub Tallinna Siselinna Kaarli kalmistul. Tema nimi on ka Tallinnas Rootsi Mihkli kirikus asuval ingerlaste mälestusplaadil, sest langes, kui oli komandeeritud Ingeri rügemendi juurde.

Vende haud asub 1950. aastatel hävitatud Kalamaja kalmistul, Meindoki kalm aga Tallinna kaitseväe kalmistul. Mõlema haud on hävitatud ja täpsed matusekohad seetõttu teadmata.

Altrov, Tikmann ja Pinder on maetud Rahumäele, kuid nende hauad on paraku seni leidmata (tähistamata) või hävinud. Altrovi nimi pole ka Pühavaimu koguduse surmameetrikas. Tikmanni hauakivi leiti aastaid tagasi kalmistu prügihunnikust ning ootab oma kohale tagasipanekut.

Niisugused on aastatepikkuste uurimuste-otsingute tulemused. Aga mälestusplaat ootab veel ennistamist. See annaks ka kabelile tagasi selle esialgse tähenduse - olla vabaduse eest langenute mälestusehitis.