Kuid neil õnnestus hoolega mängus kaarte segada. Aga nagu pealkirjas öeldud - mälumängus kaotajaid ei ole. Kõige enam teadmisi võidab ju just see võistkond, kes kõige vähem punkte kogub!

Täname Tahkuranna Vallavalitsust, kes oma toetava õla (majaperenaise Renate abiga!) alla pani auhinnalaua rikastamisel ja loomulikult Tahku Tare tublisid perenaisi, kes meie mõttetegevust kohvi ja kohvikõrvasega turgutasid.

Allakirjutanul on tänaseks olnud mälumängus võimalus olla nii küsija kui ka vastaja rollis. Mingitel seni seletamatutel asjaoludel (võib-olla eeldatakse, et tarkade raamatute keskel päevast päeva viibides jääb tarkus iseenesest külge) on minulgi tulnud mõnelgi mälumängul nii valda kui ka maakonna raamatukogusid esindada. Vähemalt iga kolmanda küsimuse juures olen tabanud ennast mõttelt - no mis pagana küsimus see nüüd siis on!? Ja ma ei kahtlegi, et ka meie mälumängurid korduvalt seda tunnet üle elasid. Ütleb ju vanasõnagi, et rumalaste küsida on kergem kui targaste kosta. Olles nüüd ise küsimuste koostaja rollis, tahan teile kinnitada, head mälumängurid, et ükski mälumängu läbiviija ei taha meelega ühtegi ajuvaba küsimust esitada. Eks me Maia-Liisa ja Mardiga areneme koos mängijatega.

Hooaja viimasel kokkusaamisel jõudsime üheskoos seisukohale, et sügisel alustame uue hooga ja ootame ka uusi kuni viieliikmelisi võistkondi oma kampa!