Põnev oli ka kostüümide ja aksessuaaride otsimine, laenamine ja vahetamine. Usun, et saavutasime ajastutruu tulemuse. Kokku tegime seitse proovi ja olimegi valmis esinema.

Esietendus toimus 29. märtsil Männi lasteaia lastele. Väga armas oli näha, kuidas lapsed muinasjutule sisse ja kaasa elasid. Minu rühma lapsed aga ei suutnudki päris vaikides vaadata - äratundmisrõõm oli selleks liiga suur. Olid ju nemadki seda näidendit mänginud nii rühma jõulupeol kui ka Hageris Kohila valla lasteteatripäeval.

Kui näidend on juba selgeks õpitud, ei tahaks piirduda ainult ühe etendusega. Kutsusime endale külla Kohila valla lasteaedade töötajad. Külalistel jagus etenduse kohta ainult kiidusõnu - näitlejad olid särtsu täis ja värvikate ütlemistega ning nende mäng oli nauditav.

Leppisime kokku, et lähiajal läheme Tuhkatriinuga rõõmustama Linnupesa ja Sipsiku lasteaia lapsi. Tuhkatriinu etendust saavad kõik huvilised vaadata 9. mail Männi lasteaia õuel. Samal ajal toimub ka kevadine heategevuslaat, kus tuleb müügile kõikvõimalikke põnevaid taimi. Avatud on kohvik, esinevad lapsed ja õhtupoolikut juhib ehtne maikrahv. Täpsem teave ilmub varsti lasteaia kodulehele. Kõik on oodatud!