Vaidlused vaieldud, maja sai kena ja loodame, et rahvale asukoht meeldib.

Rangu tänava kõnnitee sai õige ja õigesse kohta. Tänud!

Udo Knaps,
Märjamaa bussijuht aastast 1965

Märjamaa bussijaama avamine sätiti nii, et number kolmteist kõlama jäi ehk 13. detsembril kell 13, aastal 2013.

Asukoha poolest palju vaieldud objekti avamisele oli tulnud hulganisti uudistajaid. Tseremoonia jooksul jõudis vastsest peatusest läbi sõita juba kolm bussigi.

Lindi lõikasid läbi maavanem Tiit Leier, ehitusfirma Ehto esindaja Sander Raudsepp ja Märjamaa vallavanem Villu Karu.

Abivallavanem Triin Matsalu kõneles bussijaamale kõige sobivama asukoha otsingutest, ehituse maksumusest ja rahastamisallikatest. Rapla maavalitsus kinkis bussijaamale elektroonilise tabloo, kust edaspidi näeb väljuvate ja saabuvate liinide infot. Praegu on bussijaamast puudu veel seinakell, aga seegi saab seal olema.

Tervitussõnu ütles Rapla Partnerluskogu kui projekti suurrahastaja. Õnnitles AS Matsalu Veevärk juhataja ja üle anti lilled ka reisijate nimel. Seejärel kostitas vallavalitsus kõiki osalejaid tordiga.

Ka möödasõitjale on selge, mis hoone see valgusküllane lükanduste ja rõõmsate kollaste toolidega väike majake on - vastuse annavad seinale kinnitatud suured sepistatud tähed. Kui lisaks rahvamajale saaks samasuguse „pealkirja" ka raamatukogu, oleks keskväljaku ääres olevad olulised objektid kõigile hõlpsasti leitavad. Tahtkem ja osakem uut bussijaama hoida.