"Valisime viimaste aastate lõputöödest välja visuaalselt huvitavamad tööd," avas õpetaja Aaspõllu valiku põhimõtteid. Kalendrite paljususes nõutule ostjale soovitas õpetaja: "Osakem hinnata meie laste loomingut. Mõneski autoris on potentsiaali teostada end kunstis ja võibolla kohtame nende töid edaspidi veel laiema avalikkuse ees."

Jätkub ka kohalike vanasõnade kasutamise tava. Väärib märkimist, et koolipere on suutnud Märjamaa vanasõnad ja õpilaste kunstiloomingu niimoodi kokku sobitada, et üks täiendab teist.

Kalendri rohekas tonaalsus haakub ühelt poolt Märjamaa valla värvidega, teiselt poolt mõjub praeguste hallide novembriilmade ajal vägagi toniseerivalt. Uus kalender on hästi läbi komponeeritud ja täiendab väärikalt seniste Märjamaa valla kalendrite rida. Vaadake ja veenduge selles!

Kalendri algustekstid tutvustavad Märjamaa piirkonna ajalugu ja valda üldiselt. Lisaks on näiteid siinsetest toredatest koha- ja perekonnanimedest, samuti saab ülevaate muusikaja kunstikoolist.

Kalendri hinnaks kinnitas valitsus 2 eurot, kuid hind võib erinevates müügikohtades pisut erineda, nagu see varemgi on olnud.

Märjamaa valla kalender on väärt (jõulu)kingitus. Kalendrid ootavad teid järgmistes müügikohtades: Märjamaa postkontor, Anni pood, AS Jats kontorikaubad, Karn, Tiina Lilleaed, Märjamaa raamatukogu, Valgu raamatukogu, Laukna tankla, Varbola kauplus, Kasti kauplus-tankla, Sillaotsa talumuuseum.