Kõige väiksemad, Meelespead ja Sinililled (2-4aastased lapsed) esinesid oma imearmsates kostüümides pallidega. Karikakrad lavastasid pilve ja vihmapoisse. Viimaste energia nakatas kõiki pealtvaatajaid, kes hoogsalt kaasa plaksutasid. Ülase rühma lapsed olid printsessid ja ämblikmehed, Kellukesed aga vaprad tegelased Lotte Leiutajatekülast.

Rukkilille hoogne liikumine „Kui sul tuju hea" pani rahva jalaga takti lööma. Kaks rühma esitasid ühiselt „Pannkoogitantsu".

Märjamaa valla lasteaedadest olid esindatud Orgita lasteaed Midrimaa liikumisega „Tantsime koos", Sipa lasteaed esitas „Oleme vahvad lapsed" ja Valgu lasteaed „Kätetantsu", Laukna lasteaed esines mõmmikostüümides karutantsuga ja Kasti lasteaed Karikakar kolme „Värvilise kevade tantsuga".

Rahvariietes külalised Kehtnast esitasid kuuma päeva auks tantsud „Päikeseratas" ja „Meie veski". Zumbatajad lustisid lasteaedade lastega nii eraldi kui peo lõpus kõikide lastega koos, keda liikumispeol oli ligi 180.

Täname väga toetajaid: Märjamaa vallavalitsust, Märjamaa rahvamaja, Raplamaa Omavalitsuste Arengufondi ja kõiki andekaid õpetajaid, kes tantsud välja mõtlesid ja aitasid need lastele selgeks õpetada.

Me tulime, tegime, nägime ja võitsime! Võitsid lapsed, õpetajad ja pealtvaatajad. Lasteaedade Liikumispidu meeldis Märjamaa mudilastele väga. Loodame, et sellest kujuneb traditsioon, mida iga paari aasta tagant korrata.

Pillerpalli lasteaia muusika- ja liikumisõpetajad Eve Olgo ja Reet Elmik