K 22. 02 kl 19 Põlva linnapea vastuvõtt (kutsetega)

R 24. 02 kl 13 Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulik kontsert. Esinevad Põlva Muusikakooli keelpilliorkester ja külalisena naiskoor EMAJÕE LAULIKUD Tartust. Kontserdile sissepääs prii.

E 27.02 kl 19 Rakvere Teatri etendus «NULLPUNKT».
Pilet 9 €, sooduspilet 8 € (eelmüük Põlva Linnavalitsuse kassas ja Piletilevis). Lavastus: Jaanika Juhanson. Lavastusdramaturg: Anne-Ly Sova. Mängivad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia 9. lennu tudengid Maaja Hallik, Saara Kadak, Katrin Kalma, Vallo Kirs, Kristian Põldma, Jaanus Tepomees ja Imre Õunapuu ning Silja Miks ja Rauno Kaibiainen (külalisena).

Märtsis

R 02.03 kl 19 Eesti Rahvusmeeskoori (RAM) kontsert «Dialektilisi vaatlusi vabariigi asjus». Dirigeerib Mikk Üleoja. Kavas Tormis, V. ja A. Kapp, Läte, Türnpu, Kunileid, Saebelmann. Pilet 4 €, õpilastele, pensionäridele 2 € (eelmüügis Põlva Linnavalitsuse kassas).

K 07.03 kl 12 Miksteatri etendus «Telefonilood». Pilet 2 €. «Elas kord Vareses sinjoore Bianchi. Ühe firma esindajana reisis ta kuus päeva nädalas mööda Itaaliat ringi ning müütas arstirohtusid. Pühapäeval jõudis ta koju, esmaspäeva hommikul asus uuesti teele. Kord ütles sinjoore Bianchile tema väike tütar: «Isa, palun jutusta mulle igal õhtul üks jutt.» Niimoodi siis juhtuski, et igal õhtul täpselt kell üheksa helistas sinjoore Bianchi, ükskõik kus ta ka parasjagu viibis, Varesesse ning jutustas tütrele ühe loo...» Lavastaja: Kaido Rannik, kunstnik: Jana Volke. Osades: Aita Vaher, Kristo Toots ja Kaido Rannik.

L 10.03 kl 18 MTÜ Kungla muusikal «Arukas blondiin ». Pilet 4 €. See on täispikk ehk kahetunnine etendus, mille toob lavale 23-liikmeline trupp. Muusikalis on 6 tantsu ning 16 laulu.

R 16.03 Põlva maakonna kooliteatrite festival. Korraldaja Põlva Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakond koostöös Põlvamaa Noortekoguga.

R 16.03 kl 21 Undergroundis Pööloy Gläänz ja Punkentsefaliit. Pilet eelmüügist 5 € (müügil Põlva Linnavalitsuse kassas, Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses ja klubis Aal), kohapeal 7 €.

P 18.03 kl 17 Klubi Kuukiir tantsuõhtu.

K 28.03 kl 19 Vana Baskini Teatri etendus «Jäägu meie vahele». Pilet 10 €, sooduspilet 8 €. Lavastaja: Ivo Eensalu.
Osades: Maria Klenskaja (Eesti Draamateater) või Ene Järvis, Marika Korolev, Eva Püssa (Vanemuine), Raivo Rüütel ja Madis Milling. Piletite eelmüük Põlva Linnavalitsuse kassas ja Piletilevis.

R 30.03 kl 11 Viljandi Laste- ja Noorteteater Reky etendus «Väike nõid». Pilet 5.50 € (eelmüügis Põlva Linnavalitsuse kassas).

R 30.03 kl 19 Põlvamaa meeskoori kevadkontsert.

L 31.03 Lumelaudurite pidu undergroundis.
Igal pühapäeval kell 18.00 kinoseansid koostöös filmilevitajatega - Forum Cinemas, Kinobuss ja Tallinnfilm.

Info tel 799 8230, www.kultuurikeskus.ee