Kolisin praegusesse kodukohta 2002. aastal, seega kokku juba 10 aastat. Lähiajal ära kolida pole plaanis.

Kuidas leidsid tee Viimsisse ja millises külas elad?

Elasin Pirital ning käisin Viimsis mingi aja ülikoolis. Seega olen selle kandiga olnud lähedalt seotud juba aastaid. Laiakülla, mis asub Pirita-Viimsi piiril ja kus ma praegu elan, sattusin juhuslikult ühe tuttava soovituse peale, kes seal omal ajal krunte müüs. Kuna tegemist oli siis ja on ka nüüd väga rahuliku ja looduskauni keskkonnaga, siis sündis uue kodu ehituse otsus paari päevaga.

Kuidas Viimsis oma vaba aega veedad (üksi/koos perega)?

Kui tekib vaba aega, siis tahan olla võimalikult palju kodus, mängida koduhoovis lastega jalgpalli, vaadata loodust, käia koeraga jooksmas. Kodunt Viimsi kanti perega välja minnes armastame käia Viimsi SPAs ujumas ning jalgratastega ringi sõita. Samas tundub mulle, et meil on nii mõnus küla, et ega väga polegi vaja kuhugi minna.

Mis on sinu arust Viimsis hästi ja mida võiks paremaks muuta?

Ma hindan erinevate kohtade looduse mitmekesisust, see on Viimsi kandis tasemel. Kõik tegevused, mis toetavad aktiivset puhkust, on minu meelest teretulnud ja hästi tehtud. Lasteaed, kus mu noorem laps käib, on samuti väga tore, eriti kasvatajad. Kui kriitilisema poole pealt vaadata, siis puudu on korralikust kaasaegsest kultuurikeskusest, mis oleks atraktiivne nii publikule kui ka esinejatele. Olles käinud päris palju Eestimaal ringi ning näinud, milliseid kultuurikeskusi on ehitatud, siis ei saa ma küll aru, miks Viimsi suuruses vallas midagi uut selles valdkonnas pole. Uus veevärk või uus teejupp on küll toredad asjad, aga minu meelest on need pigem kaasaja hügieenifaktorid, millest ei peaks pidevalt tuututama. Ja muidugi on tõsiselt vastik lugeda üleriigilistest lehtedest vallajuhtide väidetavatest inetutest sulitempudest valla rahaga. See ei tekita küll turvatunnet ega kiindumust kodukoha vastu.

Kas oled midagi huvitavat Viimsis enda jaoks leidnud (huvitav koht looduses, mõni restoran, sündmus, kontsert või muu vaba aja veetmise võimalus)?

Rannarahva muuseum on tore koht, kus alati midagi toimub - olgu selleks kontsert, laat või lihtsalt huvitav väljapanek. Randvere tee äärsed suured talvised kuusemetsad tekitavad vahel tunde nagu oleksid Lõuna- Eesti paksude metsade vahele eksinud, kuigi oled siinsamas Tallinna külje all. Kuna mulle maitsevad hea toit ja vein, aga ise ma hea kokk ei ole, siis olen sunnitud seda naudingut saama väljaspool koduuksi. Crocodillo restoran on näiteks mõnus koht, kuhu perega õhtustama minna. Tegelikult võiks peredele suunatud huvitavaid söögikohti olla oluliselt rohkem.

Sinu suhe merega, palju merega enne suhtlesid ja palju nüüd (mis merelisi tegevusi teed ja mida tulevikus tahaksid teha)?

Kunagi tegelesin surfamisega, aga mingil ajal sain aru, et see päris minu ala pole, kuna nõuab kogu ajagraafiku sättimist ilma järgi. Mul seda vabadust polnud siis ja pole ka nüüd. Aga kord aastas rendin kusagilt varustuse ja siis sõidan ning naudin vette kukkumist. Võib-olla kunagi hakkan uuesti surfiga tegelema.

Mere ääres meeldib mulle jalutamas käia, selle pisiku olen juba lapsepõlvest saanud.

Kas veedad aega ka Viimsi suurematel saartel (Prangli, Naissaar, Keri, Aksi)? Mida huvitavat oled enda jaoks nendel retkedel avastanud?

Olen käinud nii Pranglil kui Naissaarel ning imestanud, et nii lähedal on nii imelised kohad - Pranglil külakultuur ja Naissaarel sügavad metsad. Keril ja Aksil pole käinud.

Kas tulevikus on plaanis ka neid saari külastada?

Keri ja Aksi kohta võiks rohkem infot levitada ning kuna mul endal paati pole (ning ei kavatse seda ka linnuluust teha), siis juhul kui transport parem oleks, võiks neid saari ikka külastada. Aga eelkõige tahaks teada, mida seal huvitavat teha saaks.

Ühes intervjuus oled öelnud, et muusika ongi sinu hobi, kas harrastad ka mõnda tervisespordiala? Kui jah, siis millist ja kas saad seda ka Viimsis läbi viia (kus, millal)?

Olen rohkem tervisesportlane ning hindan kõrgelt sportlikku eluviisi. Sportimisvõimalused on Viimsis ideaalsed - vaja on vaid tahtmist ja pealehakkamist. Talvel meeldib mulle suusatada, kuid seda teen rohkem Pirital, kuna seal on rajad valgustatud. Viimsi kandis sõidan rulluiskudega või rattaga ning käin ujumas.

Kuidas tutvustad Viimsit oma sõpradele? Mida näitad, kuhu neid viid?

Eelkõige tutvustan Viimsit sõpradele läbi oma koduküla, kus lastel on hea kasvada - on võimalik palju õues olla ja omaealiste toredate lastega suhelda.

Olen oma sõpru kutsunud ka erinevatele üritustele, mida meie küla aktiivsemad inimesed on organiseerinud. Tänud teile, Jaak, Riin, Tom, Tiit, Kati jne.