"Kui teised temavanused veedavad palju aega arvuti taga ja jalgpalli mängides, siis Mihklil on lisaks sellele aega ka pilli mängida," kiitis õpetaja Henn Rebane. Mihkel esitas kontserdil lugusid, mis olid väga erinevad kas sõrmede liikumise, meloodia või stiili poolest. Üks sonaat lausa 300 aastat vana. Õpetajaga koos esitas ta Henn Rebase loodud tempoka "Ragtime Berta".

Natali rääkis, et kui Henn Rebane käis esinemas Merivälja Koolis, kus Natali õpib, siis sellest peale hakkaski tüdrukule akordionimäng meeldima. Kuigi tema isa on viiuldaja ja väiksem õdegi mängib viiulit, meeldib Natalile akordion, mida ta Henn Rebase juures on õppinud poolteist aastat.

Ülevabariigilisel akordioniõpilaste konkursil märgiti Natali esinemine ära diplomiga hea ja emotsionaalse esinemise eest. Siis oli ta akordionimängu õppinud vaid pool aastat. "Natali harjutab iga päev ja ta peab ka viisi," kiitis tüdrukut tema õpetaja.

Mõlemad õpilased esitasid kontserdil ka oma õpetaja Henn Rebase loomingut ning kumbki mängis ka koos õpetajaga.

Henn Rebase sõnul on akordionimäng praegu tõusulainel. "Aina rohkem kasvab üle Eesti huvi selle pilli vastu," rääkis Henn Rebane ja soovitas neil, kel huvi, uurida Viimsi Muusikakooli kodulehelt ning tulla seda pilli õppima.

See on harukordne võimalus, kus akordionimängu õpetab muusikapedagoogi tööle pühendunud inimene, kes lisaks õpetamisele on ka ise väga palju akordionipalu kirjutanud ja õpikuid koostanud just erineva tasemega mängijate jaoks.