Meie lasteaiarühmade ühised ettevõtmised – lasteaiaolümpia, teatripäev ja tuletõrjeolümpia Valgus – õnnestusid hästi. Lasteaialapsed said uusi kogemusi, õppisid toime tulema uutes olukordades ja suhtlema eakaaslastega. 

Sel aastal läbisid lasteaiaõpetajad „Otsi Otti“ õpetajakoolituse ja Jõmmu rühma lastega õpiti metsas liikuma. Sügisest on kavas jätkata lasteaiarühmades „Otsi Otti“ koolitustega. 

Koolielus olid jätkuvalt fookuses keskkond ja tervis. Loodusringi tegemised said sisse suurema hoo ja toimus mitu põnevat väljasõitu, koolis oli keskkonnanädal, kus külalised Eesti Maaülikoolist, Tartu Ülikoolist ja Eesti Ornitoloogiaühingust viisid läbi teistmoodi koolitunde. 

Tervisenädalaid oli sel õppeaastal lausa kaks. Sügisel oli teemaks suu tervishoid ja väga huvitava tunni hammaste tervishoiust andis meie oma kooli vilistlane Karin Isak. Kevadisel tervisenädalal keskendusime saabuvale suvele, siis oli teemaks vigastuste vältimine, käitumine looduses ja veekogu ääres. 

Kindlasti ei saa nimetamata jätta meie meisterdamise õhtupoolikuid, kus õpilased ja vanemad meelsasti kaasa löövad. Sel õppeaastal oli üks enne jõule ja teine enne kevadpühi. Õpilased koos vanematega said valmistada erinevaid pühadekaunistusi. 

Üheks meeldejäävamaks ettevõtmiseks kujunes muusikanädala raames toimunud paroodiasaade „Su nägu kõlab tuttavalt“, kus oli mitmeid üllatavaid etteasteid nii õpetajate kui ka õpilaste esituses. 

Pean oluliseks ka seda, et projekti „Arvuti teel juhitavad seadmed õppetööks“ abil ja Raikküla vallavalitsuse ning Raikküla Farmeri toetuse abil oleme kooli saanud LEGO robotid ja sügisel käivitub robootika õpe. Suur aitäh toetajatele! 

Oli põnev, toimekas ja teguderohke aasta ja kevadiste kokkuvõtete tegemisel sai kirja juba mitu toredat ideed järgmise aasta tegemisteks. 

Suur tänu kõigile, kes meie selle õppeaasta kordaminekutele kaasa on aidanud! Rõõmsat suvepuhkust!