Põhimeeskonna, Puhja I jaoks kulges turniir stabiilselt võidulainel - alistati kõik vastased ja hoolitseti selle eest, et turniiri peaauhind jääks koju. Tugevas alagrupis või­deti üheväravalise eduga kõik mängud ja kohtuti seejärel poolfinaalis Puhja II meeskonnaga. Pingelises kohtumi­ses suutis põhimeeskond pikalt püsinud viigiseisu järel lõpuks oma paremuse maksma panna ja mängu seisuks jäi 1 : 0 Puhja I kasuks. Finaalis kohtus meeskond taas­kord Tori Põrgulistega, keda alagrupimängudes õnnestus 3:2 lüüa. Kohtumine algas tuliselt ning esimesena suut­sime väravate arve avada meie. Eduseisu ei jätkunud aga kauaks ning vastaste viigivärav jättis võrdsed võimalused mõlemale meeskonnale. Kohtumise saatus püsis lahtise­na kuni viimase minutini, kui meie järjekordsest rünna­kust sündis kauaoodatud võiduvärav ning tulemusega 2:1 kindlustasime endale turniiri võidu.

Puhja II meeskond alustas turniiri samuti hea hooga ning alagrupis võideti kolm kohtumist, alistudes ainult ala-grupi võitja, JK Valgjärve meeskonnale. Viimasega mindi uuesti kokku pärast poolfinaali kaotust 3.-4. koha män­gus, kuid Puhja II mängijate motivatsioon polnud enam endine ja kohtumine kaotati 3 : 0. Kokkuvõtteks turniiril väärikas 4. koht!

Elva Lahtised meistrivõistlused

Pärast kodus võidetud turniiri ei saanud me aga kauaks loorberitele puhkama jääda. 24. märtsil lükati hoog sis­se järjekordsele Elva Lahtised meistrivõistluste tsüklile. Meistrivõistluste raames mängitakse kokku 4 etappi eri­nevatel väljakutel ning etappidel teenitud punktide alu­sel selgitatakse välja parim meeskond, kes saab auhinnaks meistrivõistluste rändkarika.

Meistrivõistluste esimene etapp toimus Elva Gümnaa­siumi võimlas. Kohal oli 10 meeskonda, kes kõik olid eel­misest hooajast juba hästi tuttavad. Kohe esimeses kohtu­mises õnnestus meil mäng hästi käima saada ning hoogu jätkus kogu turniiriks. Alagrupiturniiri läbisime puhaste paberitega, laskmata endale lüüa ainsatki väravat ja jät­kasime sama rida ka poolfinaalis, kus alistasime FC Elva erinevate koosseisude mängijatest koosneva meeskonna seisuga 5 : 0. Ainus pall meie väravavahi selja taha, kes valiti ka ühtlasi etapi väärtuslikemaks mängijaks, löödi alles finaalis, kui pidime meeskond BLINNOXilt vastu võtma 1 : 0 kaotuse. Arvestades vastaste taset (tegemist oli liigamängijatega, kellest nii mõnigi mängib esiliigas), suutsime anda korraliku lahingu ja mängupilt oli enamus ajast üsna võrdne. Vastaste värav sündis meisterlikult rea­liseeritud karistuslöögist, kuid omad võimalused skoori avamiseks olid ka meil. Kokkuvõttes siis tubli 2. koht!

Rohkem infot Elva Lahtised meistrivõistluste kohta FC Elva kodulehel www.fcelva.ee.