Pisike mõttealge peas, hakkasimegi korraldama logokonkurssi, millest said osa võtta kõik Haljala noored. Konkursi korraldamiseks saime materiaalset abi Eesti noorteühenduste liidult. Kirjutasime projekti, mis aitas meil lisaks konkursile korraldada avaliku esinemise teemal koolituse, kuhu kutsusime ka Haljala gümnaasiumi õpilasesinduse.

Kahe nädala jooksul laekus neli väga erinevat logo. Kõik tööd olid väga head ning valiku tegemine raske. Peale pikka ning väsitavat vaidlust jõudsime lõpuks noortevolikoguga otsuseni - meie logoks saab Alvar Jõe joonistatud kavand. Teise koha sai Risto Rätsep, kelle logokavand meenutas väga Haljalat. Kolmanda koha andsime Martin Jõele ja Liine Tomingale, kes joonistasid meile kahekesi logo, mis oli inspireeritud Haljala valla logost.

Logokonkursi lõpetamiseks ning auhindade kätteandmiseks korraldasime koosviibimise, kus tänasime osalejaid ning arutasime, kuidas muuta Haljalat noortele veelgi huvitavamaks.

Kokkuvõtteks võib öelda, et konkurss oli edukas. Järgmisel korral aga ootame noortelt aktiivsemat osavõttu! Kui oled noor ja sul on häid ideid, kuidas Haljalat arendada - anna meile oma mõtetest teada meie facebooki lehel, kirjuta meile noortevolikogu@haljala.ee või lihtsalt otsi meid üles. Üheskoos suudame me kõike!