Ainus asi, mida peame tegema, on hommikul ja õhtul jalutada lüpsiplatsile, et oma piim ära anda ja seda anname nüüd meeleldi palju rohkem kui vanas kodus!

Meid on siin uues kodus praegu 380 elanikku, oleme holsteini tõugu. Keskmiselt elame siin 4-5 aastat, väärikamad saavad olla siin ka 10 aastat. Uudistame rõõmsalt külalisi, kuid tegelikult soovime rahu ja vaikust ning südamlikku hoolitsust. Päevas anname 27 liitrit 4-protsendilist piima, see kogus on päris Eesti tippmargi lähedal, oleme selle üle uhked!

Inimesed räägivad, et meie maja on Mäksa valla kõige suurem hoone ja et see on viimase 20 aasta kõige kallim investeering, mis valda tehtud. Pidi maksma 2,3 miljonit eurot ja selle eest on saadud 450 loomale uus veiselauda hoone, lüpsikoja hoone, olmeplokk-kontor ja majandusköök-tehnosõlm. Katusehari on ka unikaalne ja hoone on kaldu, et õhk pare-mini liiguks. Meie mõnus toit tuleb 60 % osas Mäksa põldudelt ja „anname tööd" 10-le inimesele. Oleme rahul ka sellega, et meie tualetimajanduse on inimesed hästi korraldanud - küljealune on alati puhas ja loodust me ei reosta, sõnnik kogutakse spetsiaalsesse kinnisesse laguuni.

Tunneme head meelt oma uue kodu üle ja oleme tänulikud meie peremeestele, OÜ Melmilk inimestele!"

Tervitustega, Punik ja Mustu