Merivälja Aedlinna Selts kutsub ülesse Merivälja elanikke endaga liituma, et tegutseda ühiselt Merivälja arengu edendamisel. Seltsi tegevus on suunatud aedlinliku elulaadi väärtustamisele ning kodukoha tunde teadvustamisele, samuti keskkonnasõbraliku ning kaaskodanikest lugupidava eluviisi järgimisele ja propageerimisele. Seltsi eesmärgiks on mittepoliitilise ühendusena esindada Merivälja koduomanike huve ning olla konstruktiivseks partneriks kohalikule omavalitsusele Merivälja arengut puudutavates küsimustes.

Kindlasti elab Meriväljal tegusaid inimesi, kes armastavad oma aedlinna ja on valmis oma energiat ja teadmisi jagama seltsi eesmärkide elluviimiseks. Seltsi kaudu on väärt kodanikualgatusel laiem kõlapind ning võimalus eduks. Heaks näiteks on siin Kalamaja, Nõmme Seltsi ja Uue Maailma Seltsi liikmete ühistegevused. Liikmeskonna suurendamiseks kutsuvad Merivälja Aedlinna Seltsi praegused liikmed ja juhatus meriväljalasi astuma seltsi liikmeks, et koos edendada asumi elu ja seista Merivälja oma näo ja väärtuste eest. Teretulnud on kõik, kellele Merivälja on koduks, samuti kõik Meriväljaga piirnevate asumite elanikud, kellel Merivälja on südames. Kutsume ka seltsi kunagisi liikmeid taas endast märku andma! Mitu pead on ikka mitu pead. Arutame, mõtleme, teeme koos! Pakkuge ettepanekuid, kuidas Merivälja elu edendada ja elavdada! Räägime üksteisega, sest koos on meil rohkem arukust sihtide seadmisel ning jõudu oma eesmärke saavutada!

Palume kõigil huvilistel liikmeks astumise soovist või muudest ettepanekutest teatada seltsi e-postile merivaljaselts@gmail.com. Abista palun vajadusel oma vanemaid pereliikmeid kontaktivõtmisega oma pereliikme e-posti kaudu. Kirjalikke teateid saab edastada aadressil Võra tee 5. Edastada võib ka mistahes muid andmed (postiaadress, telefoninumbrid), mis võimaldaksid huvilistega ühendust võtta.

Seltsi juhatus

Arvo Uukivi

Toivo Paavle

Rein Meresaar

Jüri Lass

Külli Kroon