Lasteaed liitus esimest korda Hea Õpetaja Kuu projektiga. Igal nädalal oli oma teema. Esimene nädal, mil oli ka õpetajatepäev, kandis peal­kirja "Kiida õpetajat." Esimese tore­da kingituse tegi vallavalitsus, andes võimaluse valla õpetajatel külastada Ugala teatri etendust "Meeste kodu". Teise toreda kingituse tegid meie lastevanemad. Lasteaia igas rühmas oli postkast ning lapsevanematel oli võimalus heale õpetajale postida kii­dusõnad. Seda võimalust kasutati palju, kõik kaheksa õpetajat pälvisid kiitust ning isikliku kiiduraamatu. Ka aastate möödudes on seda hea lugeda ning positiivseid emotsioone ammutada. Tänan kõiki lapsevane­maid, tunnustus teeb õpetajale alati rõõmu ja see innustab endast veelgi rohkem andma. Kindlasti osaleme ka järgmisel aastal toredal ettevõt­misel juba uute ideede ja mõtetega.

4. oktoobril olid lasteaias külas päästjad koos päästekoer Nubluga. Iga-aastane kordamine on andnud häid tulemusi, peaaegu kõik lapsed teadsid, mis võib hooletu tegevus kaasa tuua ja kuidas õnnetusse sattu­des tegutseda.

Ohud ja õnnetused varitsevad lapsi ka liikluses. Liikluskasvatus on üks osa õppe- ja kasvatustööst ja mi­da varajasemas eas põhitõed oman­datakse, seda liikluskuulekamad ol­lakse täiskasvanuna. Õpetajatele ja lastevanematele toimus liiklusalane koolitus, mille viis läbi Maantee­ameti lõuna regiooni liikluskasvatu­se osakonnajuhataja Kai Kuuspalu. Saime palju huvitavaid mõtteid ja ideid, kuidas kõige lastepärasemalt uut liiklusseadust õpetada. Ka laste­vanematele jagus palju näpunäiteid ja õppisid nemadki seda kõike läbi mängu. Õpetajad osalesid ka kooli­tusel Paide lasteaia uuel liiklusvälja­kul ning lasterühma saatja ehk liik­lusreguleerija koolitusel.

Lapsevanemad valmistasid liik­luskuus koos lastega erinevaid sõi­dukeid ja mänguvahendeid-liiklus­märke, millele jalad alla valmistas lapsevanem Margus Matikainen. Rühmades toimusid lahtiste tege­vuste vaatlused "pedagoogilt peda­googile" liikluskasvatuse lõimimi­sest teiste ainevaldkondadega.

Lapsed õppisid tundma ka väga erinevaid elukutseid. Vanem rühm tutvus pagari tööga. Selleks külastati Tamsalus asuvat Hagari pagaritöö­koda. Lahke pererahvas tutvustas kõiki masinaid, ilma milleta magu­sad saiad ja koogid ei valmi. Lastel oli väga põnev. Kõige magusam osa tuli lõpus - lapsed said maiustada ahjust võetud soojade pirukatega.

Oktoobris alustas juba neljandat hooaega beebikool. Praeguse seisu­ga käib kohal 11 last nii meie kui ka naabervallast.