Narva linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja asetäitja Dmitri Vergun sõnas, et nii kestuselt kui rahaliselt on tänavune aastavahetuse ilutulestik umbes samas suurusjärgus kui möödunud aastal: „Loomulikult erineb ilutulestik ise eelmise aasta omast. Kirjelduse järgi on seal palju ilusaid efekte, nii nagu peabki, ja loodame, et see meeldib linnaelanikele."

Tartus kestab tänavune aastavahetuse ilutulestik kaheksa minutit ning selle 5992 lasku sisaldab üle saja erineva efekti. Ilutulestik läheb linnale maksma 3500 eurot ehk umbes sama palju kui aasta varem. Ilutulestikku lastakse Tartus juba traditsioonilisest kohast, Atlantise ja Võidu silla vaheliselt haljasalalt ning kõige parem on seda vaadata Vabaduse puiesteelt, Raekoja platsi jõe poolsest servast või Vanemuise mäelt.  

„Tänavu on kavas ilutulestik lennutada üles laiemalt alalt kui tavaliselt, mis lisab kindlasti vaatemängulisust,“ ütles linna sporditeenistuse juhataja Veljo Lamp.

Jõgeva ilutulestiku maksumus on samuti samas suurusjärgus kui möödunud aastal ehk 3500 eurot. Sellest 1000 eurot tuleb linnalt ja ülejäänuga toetavad kohalikud ettevõtted.
Jõgeva linnavalitsus avalike suhete spetsialisti Marge Tasuri sõnul on seekord kavas vähendada madalat ilutulestikku ja tähelepanu on suunatud peamiselt kõrgele ilutulestikule ning suurejoonelisele finaalile.

Pärnu linna avalike suhete nõuniku Maria Murakase teatel on Pärnus kavas traditsiooniline ilutulestik, mis maksab 3800 eurot: „Summa on umbes sama kui eelmisel aastal ning ka stsenaarium on laias laastus samasugune.“ 

Tallinnas Vabaduse väljakul kestab ilutulestik sel aastavahetusel 7 minutit ja 30 sekundit, mille jooksul paisatakse õhku 6809 erinevas kõrguses tähepommi. Kõrgeimad neist kuni 180 meetri kõrgusele. Ilutulestik koos muu vajalikuga läheb maksma 9750 eurot, millele lisandub käibemaks. 
Tallinna kesklinna valitsuse pressiesindaja Kerttu Rakke: „Hind on pisut kõrgem kui eelmisel aastal, ent see-eest on ka ilutulestik võimsam ja kestab tervelt poolteist minutit kauem.“

Rapla vallavalitsus korraldab ilutulestiku sel aastal koos toetajatega. Tulevärk Rapla kesklinnas kestab 6-7 minutit ja kokku läheb see maksma 2100 eurot ehk sama palju kui eelmisel aastal. Rapla vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Anneli Pärna kinnitas, et ka sel aastal on oodata uusi efekte ja tulevärgi lõpetab traditsiooniline pikalt langev "kuldvihm". 

Põlva linna tulevärgi stsenaarium möödunud aastasest oluliselt ei erine. Maksumus on mõnevõrra suurem kui eelmisel aastal ehk 2190 eurot. Möödunud aastal oli see 1900 eurot. 

Haapsalu linna ilutulestik on samas hinnaklassis kui eelmisel aastal - 2400 eurot. Linna avalike suhete spetsialisti Tõnu Parbus sõnul sisaldab see 3620 lasku ja kestab umbes 6 minutit. Ilutulestikku on võimalik jälgida Haapsalu lossiplatsilt.

Kuressaare linna pressiesindaja Geili Heinmaa ütles, et linn on plaaninud ilutulestiku esialgseks maksumuseks 2000 eurot ning kutsub ettevõtjaid ja kodanikke üles üritusse panustama, seega selgub täpne maksumus aasta viimastel päevadel. Möödunud aastal oli linna oma panus 1000 eurot ja aastavahetuse ilutulestiku kogumaksumuseks kujunes ligikaudu 2500 eurot.

 „Seekordse ilutulestiku kestus selgub hiljem ning sõltub sellest, kui palju on selleks hetkeks panustatud. Uut aastat tervitav ilutuli lastakse õhku kesklinnas asuvalt turuplatsilt,“ sõnas Heinmaa.

Viljandi linn korraldab ka sel aastal võimsa ilutulestiku. Suurusjärk peaks olema sama, mis eelmisel aastal. Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Johan-Kristjan Konovalov: „Viljandis on traditsioon, et linn korraldab ilutulestiku koostöös meie tublide ettevõtjatega. Linnapea Ando Kiviberg on sel teemal ettevõtjatega suhelnud ja ta märkis, et juba on õnnestunud koguda korralik summa. Eesmärk on kokku saada 5000 eurot. Alati on panustanud ka ilutulestikku läbiviiv firma Arnika. Möödunud aastal kogunes ettevõtjate abiga ilutulestiku tarvis veidi alla 5000 euro, millele lisandus Arnika panus.“

Rakvere linn pole kunagi olnud ise ilutulestiku
korraldaja, kuid on toetanud umbes 15 protsendilise omaosalusega  linna ettevõtjate korraldatavat ilutulestikku.

Linnapea Mihkel Juhkami sõnul  pole sel aastal projekt veel linna jaoks läbirääkimiste
staadiumisse jõudnud: "Eeldame, et kui asjad on sealmaal, siis on meiepoolne panus
samas suurusjärgus. Seega 700 – 1000 eurot vast ikka lisame."

Võru linn pole viimastel aastatel aastavahetuse ilutulestikku korraldanud ega tee seda ka käesoleval aastal.