Christella Heidemann
Padise Põhikooli 5. klassi õpilane
Kasepere

Ma soovin, et ma saaksin köieronimishinde viie. Ma soovin, et kool renoveeritaks ära nii seest kui ka väljast. Ma soovin, et üksteise kohta ei peetaks vaenu. Ma soovin, et meie kooli kella helin muudetaks ära.
Ma soovin, et meil oleks korralik staadion. Ma soovin, et talvel lükataks meie kooli katuselt lund ja jääpurikad ära, et keegi ei oleks ohus. Ma soovin, et Padisel oleks muusikakool.

Niina Jakobi
Pensionär
Keibu

Soovin, et kogukond hoiaks uuel aastal rohkem kokku, et keegi ei tunneks end kõrvalejäetuna ja meie kaunis koduvallas oleks piisavalt töökohti, mis noored maale tagasi tooks - eriti meie kaunisse Keibu rannakülla. Soovin,et inimesed oleksid terved ja rõõmsad.

Jüri Alter
Risti Põhikooli direktor

Koolipere igale noorele ja täiskasvanule soovin, et igas töökas päevas oleks nii õnnekui ka rõõmuhetki. Ootan kooli arengukava valmimist, mis oleks hästi laiapõhjaline. Ootan õpetajate, õpilaste ja lastevanemate motiveeritust õppimise rajal. Loodan, et valmivad esimesed töölehed ja hiljem töövihik- õpik oma kodukandi, Risti kihelkonna ja Padise valla loodus-, majandus- ning kultuuriloo kohta. Usun, et Haridus- ja teadusministeeriumi 2013. aasta suures reformidesaginas Risti Põhikool (Forseliuse-Herlini kool) säilitab oma näo. Suur usk on uue loodud õpilasesinduse toimekusse. Oma kodus soovin uuel aastal 120 meetri pikkuse kiviaia (oma Stonehenge'i) valmisehitamist.

Liia Paasrand
Padise postkontori töötaja
Padise

Ootan, et tuleks ilus aasta, ilma halbade ja kurbade vahejuhtumiteta.
Inimesed võiksid muutuda hoolivamateks, sõbralikumateks ja paremateks. Ka meie riik võiks rohkem tähelepanu pöörata maainimestele.
Loodan kõikide soovide täitumist uuel 2013. aastal.

Annika Laats
EELK Risti koguduse õpetaja

2013. aasta tähendab Risti koguduse jaoks seda, et peaksime lõpule jõudma pooleliolevate ehitus- ja restaureerimistöödega.
Peatselt valmib kogudusemaja II korrus laste- ja noortetööks vajalike tubadega, suvel saab tellingutest priiks ka kirik. See ei tähenda veel, et kirik restaureeritud oleks, aga üle poole sellest siiski. Ja vähemalt mõne aasta tõmbame nüüd suurematest ehitustöödest hinge. Seda enam saame keskenduda sisulisele tööle. Selles osas ei too muutunud aastaarv midagi enneolematult uut, sest koguduse areng ja sihid on ikka samad.
Loodan, et me muutume hingelt üha helgemaks, elavamaks, mõistvamaks ja avaramaks ehk siis teisisõnu jumalanäolisemaks. Selliseks, nagu me algselt loodud olime.