Lapsed olid väga tublid!

Igas võistluses oli kuus vahetust. Oma vahetuse võit ei tähendanud veel spordiala võitu. Pinge oli üleval kogu aja ja kõige raskem oli lastele selgeks teha, et teised võivad oma vahetuses meie hea aja üle joosta. Kombineeritud teatevõistlus osales kogu võistkond. Tuli vahetada kaks korda teatepulka ja joosta slaalomit. Saue lapsed jõudsid finišisse, kui teised alles alustasid viimast vahetust.

Osavusvõistluses näitasid Saue tüdrukud kiirust ja täpsust rõngastega edasi liikumisel ning hüppamisel. Kohtunik küsis võistluse lõppedes tüdrukutelt, kuidas te seda nii kiiresti oskate, mille peale tüdrukud vastasid, et nad ise ka täpselt ei tea.

Köieveos oli Saue poistel seitse tõmbamist. Kuus esimest võitu oli käes, kui tuli finaal. Finaalis tõmmati kahe võiduni - poisid ei andnud vastasele isegi võimalust, võideti 2:0.

Iga ala võit tähendas uhkeid auhindu - kinkekaardid, päevapiletid, Audentese särk ja rätik, seljakott, pinal, lendav taldrik, raamat, ajakiri, šokolaadid, kommid, jäätis, märgid, magnetid - üldvõit medaleid ja karikat.

Laste emotsioonid olid laes. Brigitta Ploomi sõnadega: „Ma ei suuda seda kõike uskuda, me oleme Eesti parimad! Ma olen praegu nii õnnelik, et mul on isegi Eesti vabariigi presidendi nimi meelest läinud!", mille peale tal muidugi nimi kohe meelde tuli.

Spordipäeval olid lastega kaasas liikumisõpetajad Terje Toomingas, Ly Miett Lõoke, metoodik Lya Renate Uuvits, rühmaõpetaja Aivi Arjak ja lapsevanem Katrin Charles. Suur tänu ning palju õnne meile kõigile, armas Saue linn!